Valverde participarà en el Màster Professional en Futbol impulsat pel Barça Innovation Hub i l'INEFC

Valverde participarà en el Màster Professional en Futbol impulsat pel Barça Innovation Hub i l'INEFC

El curs, adreçat a entrenadors i professionals del món del futbol, dura 18 mesos i comptarà entre el seu professorat amb el tècnic del primer equip, Paco Seirul·lo, i Joan Vilà, entre d’altres

Ernesto Valverde formarà part de l’staff de docents del Màster Professional en Futbol, integrat dins del projecte Barça Innovation Hub, el centre del coneixement i la innovació esportiva del FC Barcelona. El curs és una iniciativa del Barça Innovation Hub i l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC), amb la col·laboració de la Federació Catalana de Futbol, i comptarà entre el seu professorat, a més del tècnic del primer equip de futbol, amb professionals de gran prestigi que treballen en l’Àrea de Coneixement d’Esports d’Equip del Club, com Paco Seirul·lo i Joan Vilà.

El màster té com a objectiu formar professionals capaços de comprendre i aplicar l'entrenament al futbol des duna perspectiva sistèmica, respectant la interrelació que hi ha entre les estructures que componen l'ésser humà, mitjançant entrenaments basats a potenciar el desenvolupament constant del joc. La visió sistèmica permet abordar des d’una perspectiva global les diferents estructures que afecten el rendiment del jugador.

El Màster Professional en Futbol va adreçat a entrenadors, preparadors físics, membres d'equips tècnics i professionals del món del futbol, i constarà de sis mòduls: la metodologia d’entrenament del Barça; conceptualització d’entrenaments; models formatius en l’etapa d’iniciació; comprensió del joc i la seva aplicació mitjançant les tasques d’entrenament, i l’optimització de l’estructura condicional del procés de direcció d’un partit i la gestió de recursos humans. Precisament en aquest últim mòdul Ernesto Valverde hi participarà com a professor.

La durada del màster és de 23 sessions, que es desenvoluparan al llarg de 18 mesos. Donarà el tret de sortida al gener del 2018 i conclourà al novembre del 2019. Les classes s’impartiran en castellà a les instal·lacions del FC Barcelona i de l’INEFC de Barcelona. Les places són limitades i les inscripcions es poden realitzar fins al 15 de novembre a través del lloc web http://barcainnovationhub.com/ca/master-in-football/.

Declaracions de Pep Segura, mànager esportiu de Futbol:

“El Màster Professional en Futbol representa una anàlisi des duna perspectiva sistèmica, i formarà els professionals des de la visió genuïna dels profesionals del FC Barcelona per tal de fer créixer i evolucionar el nostre model”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut