Joselito, el desllorigador

Joselito, el desllorigador

El gadità ha resultat decisiu tant a la UEFA Futsal Cup com a la Copa del Rei amb tres gols importants en els moments clau del partit, i també és l’únic jugador que ha marcat en les tres competicions oficials

Faltava un minut per arribar al descans i el partit a Palma resultava d’allò més igualat, amb ocasions per als dos equips. Aleshores, va aparèixer Joselito. Una altra vegada, igual que a Pàdua a la UEFA Futsal Cup. Va robar la pilota a Pazos, fruit del treball de pressió, i va definir amb sang freda davant de Barrón per obrir el camí dels quarts de final al Barça.

Joselito ha estat decisiu en tres dels últims quatre partits. Primer, un gol i una assistència per desencallar el partit contra el Chrudim. Segon, el gol in extremis que va significar l’empat contra la Luparense i la primera posició a la Main Round. I tercer, el gol que va obrir la llauna i el camí dels quarts de final a la Copa del Rei.

“El més important sempre és l’equip”, no es cansa de repetir Joselito. “Canviaria tots els gols i totes les assistències per títols al final de temporada”, diu el jugador format al planter blaugrana. En la seva segona temporada al primer equip, Joselito és el segon màxim golejador de l’equip, només per darrere de Ferrao i Esquerdinha, amb 6 gols en 10 partits. A més, és l’únic jugador que ha marcat en les tres competicions oficials: la Lliga, la UEFA Futsal Cup i la Copa del Rei.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut