Divina Seguros Joventut – FC Barcelona Lassa: Triomf patit en un derbi exigent a Badalona (72-74)

Divina Seguros Joventut – FC Barcelona Lassa: Triomf patit en un derbi exigent a Badalona (72-74)

Els de Sito Alonso suen de valent per endur-se la victòria, l’onzena consecutiva a l’Olímpic, en un partit igualat en què Seraphin, en el tram final, ha tingut molt a dir

El primer derbi català de l’ACB de la temporada ha arribat molt d’hora, però no ha decebut ningú. Perquè ha estat un Penya – Barça d’alt voltatge, amb anades i vingudes i emocions fins al final, amb un 72-74 que s’ha acabat decantant del bàndol blaugrana. I és que ha estat un duel que els de Sito Alonso no han pogut guanyar fins al darrer instant, davant de les dificultats que ha imposat l’equip verd-i-negre. Però el resultat final (72-74), la onzena victòria consecutiva a l’Olímpic, ha portat el segon triomf en dues jornades d’una Lliga ACB que el Barça ha començat amb bon peu.

La igualtat com a tònica

La intensitat ha estat la protagonista de tot el duel, però la velocitat ha marcat un primer període en què el Barça ha aconseguit un 20-26 (min 10), després dels 8 punts pràcticament consecutius de Moerman i de les 2 assistències, 2 punts i un rebot d’Heurtel (5-12, min 3) en els primers instants.

Aquesta velocitat, però, ha estat contrarestada per la Penya, que ha pogut reduir el desavantatge a poc a poc a través de la defensa, factor del joc que ha fet passar el marcador del 28-36, després d’un triple de Moerman (min 15), al 37-37 del descans (min 20). A més, els locals han allargat el bon moment en el tercer quart, amb un parcial de d’11-6 que ha posat el 48-43 (min 25) amb el domini del rebot defensiu.

Seraphin, però, ha aparegut per exercir de líder ofensiu, mentre que cinc punts de Hanga s’han transformat en el 50-54 (min 30). Malgrat tot, i quan tres triples pràcticament consecutius de Ribas, Heurtel i Sanders han semblat trencar el derbi (57-67, min 34), la Penya ha tornat a contestar: parcial de 7-0 i tot ha tornat a igualar-se (64-67, min 36).

Al final, en una guerra de cops, el Barça s’ha acabat imposant i ha assolit un triomf suat (72-74, min 40) i valuós, abans de rebre el Burgos aquest diumenge al Palau. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut