Wisla Plock – FC Barcelona Lassa: Contundència a l’Orlen Arena (30-37)

Wisla Plock – FC Barcelona Lassa: Contundència a l’Orlen Arena (30-37)

Els de Xavi Pascual han pogut assolir el triomf en un partit que han dominat en pràcticament tot moment i en què Jallouz, amb sis gols, i Dika Mem i Rivera, amb cinc, han estat els màxims golejadors

El FC Barcelona ja té la seva segona victòria a la Champions, després de tres jornades disputades al grup A. Els de Xavi Pascual han visitat el Wisla Plock i ho han fet amb un triomf contundent, de domini blaugrana, i en què la defensa i l’atac han anat de la mà (30-37). L’equip català ha estat capaç de superar la fortalesa defensiva del Wisla i, tret en el tram final, en què el Barça ha aixecat una mica el peu de l'accelerador ja amb el marcador clarament decantat cap al seu bàndol, el Barça ha estat superior.

I és que el triomf s’ha començat a fonamentar amb un primer període del FC Barcelona fantàstic, en què ha destacat tant en l’àmbit defensiu com en l’atacant. Amb un percentatge d’encert del 84%, Valero Rivera, amb cinc dianes, Dika Mem i Jallouz, amb 4, i les 9 pèrdues del Wisla han ajudat a que els de Xavi Pascual marxessin al descans amb una bona renda (13-21, min 30). I això que, en l’inici, s’ha viscut una alternança de cops entre els dos equips (8-9, min 16), que s’ha aturat especialment a partir de la segona meitat del primer parcial.

La diferència continua pujant

El pas per vestidors no ha afectat els blaugrana, que han seguit fent créixer la renda, ja que han dominat per complet el tempo del duel. El 18-31 (min 46), amb una diferència de +13 per al Barça, ha estat la màxima del duel. Finalment, però, un parcial de 12-5 ha reduït la diferència (30-37, min 60), tot i que no ha evitat un triomf blaugrana que ja estava lligat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut