Avaldsnes-Barça Femení: Exhibició en l’estrena europea (0-4)

Avaldsnes-Barça Femení: Exhibició en l’estrena europea (0-4)

Les blaugranes superen clarament el conjunt noruec amb gols de Martens, Duggan, Andressa Alves i Mariona i encaren la classificació per als vuitens de final

Amb fortalesa ha iniciat el Barça Femení la UEFA Women’s Champions League. Les blaugranes han superat l’Avaldsnes amb claredat amb gols de Martens, Duggan, Andressa Alves i Mariona (0-4) per emportar-se cap a Barcelona un bon avantatge de cara a la tornada.

Coneixedores de la potència física del conjunt noruec, les blaugranes portarien el partit al seu terreny tenint el control de la possessió. Amb fermesa les de Fran Sánchez superarien la primera pressió de l’Avaldsnes, replegat en camp propi, i tindrien ràpidament les primeres ocasions a través de Patri Guijarro i Andressa Alves.

Continuaria el Barça posant contra les cordes el conjunt noruec, que no podia evitar que les culers moguessin la pilota al seu camp. S’apropaven amb perill les barcelonistes, amb la velocitat d’Andressa Alves i l’elèctrica Lieke Martens. Precisament, de les botes de l’holandesa el Barça s’ha estrenat al marcador. En una jugada plena de tècnica i de qualitat Martens s’ha desfet de dues defensores, la primera amb una sotana espectacular i ha definit amb exquisidesa amb un xut ras al pal llarg. Un golàs. Replicaria amb alguna acció aïllada el conjunt noruec, sobretot a través de centrades perilloses al cor de l’àrea, situació controlada per Sandra Paños, que les ha neutralitzat totes amb escreix.

Superioritat blaugrana

El pas pels vestidors no ha canviat la tònica del partit. Les de Fran Sánchez han continuat dominat, trenant bones jugades de qualitat i defensivament molt segures. No inquietaven les noruegues, i el Barça creixia a l’escenari. Duggan avisaria del segon amb una pilota al pal i, després, en una jugada ràpida nascuda en una recuperació en zona de tres quarts, l’anglesa ha definit amb un xut potent i sec impossible per a Fraine.

El 0-3 arribaria quatre minuts més tard després d’una bona combinació entre Duggan, Martens i Andressa Alves, que la mateixa brasilera ha transformat amb fortuna després d’un xut de Martens que ha desviat Fraine i que, després de tocar Andressa, s’ha colat dins la porteria. Abans del final, Mariona, que just acabava d’entrar, ha posat el 0-4 final per tancar l’estrena europea amb una bona exhibició que, amb la golejada, deixa el pas als vuitens de final gairebé encarrilat. Dimecres vinent al Mini, la tornada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut