S’incorporen més internacionals a la Ciutat Esportiva

S’incorporen més internacionals a la Ciutat Esportiva

Rakitic, Jordi Alba i Sergio retornen de la seves seleccions i ja preparen el duel d’aquest dissabte davant l’Atlètic de Madrid

El tècnic Ernesto Valverde va recuperant, mica en mica, els jugadors internacionals. Aquest dimecres al matí ja ha pogut disposar de Rakitic, Jordi Alba i Sergio Busquets en la sessió d’entrenament i s’han unit a Piqué i Ter Stegen que van tornar en la sessió de dimarts. El migcampista de Badia, però, ha fet treball específic. Tots ells menys Rakitic han aconseguit la classificació amb la seva selecció al Mundial després de classificar-s’hi directament. Arda Turan, per la seva banda, també ha fet treball específic.

El preparador blaugrana que ha dirigit la sessió amb els jugadors disponibles del primer equip també ho ha fet amb els jugadors del Barça B, Morer, Santi Bueno i Moisés així com també amb el porter del Juvenil A, Iñaki Peña.

El FC Barcelona afronta un partit aquest dissabte d’aquells marcats en vermell al calendari davant l’Atlètic de Madrid i s’estrenarà al Wanda Metropolitano amb el màxim objectiu de seguir amb el ple de victòries a la Lliga.

Iniesta fa treball específic a la gespa

En la sessió d’aquest dimecres s’ha pogut veure també al capità Andrés Iniesta, recentment renovat de per vida, fent treball específic sobre la gespa per recuperar-se de la seva lesió. Cal recordar, que el ‘8’ blaugrana es va fer una elongació al bíceps femoral de la cama esquerra durant el partit contra el Las Palmas al Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut