L’Olympiacos cau per la mínima (1-0) en el derbi contra el Panathinaikos

El proper contrincant del Barça a la Champions no ha pogut guanyar contra l’etern rival i se situa quart a la Lliga grega

El conjunt entrenat per Lemonis no ha aconseguit endur-se un resultat positiu del derbi de la capital grega abans de rebre el Barça en la quarta jornada de Champions. Aquest matx ha suposat la tercera derrota de l’Olympiacos a la competició domèstica, en què ha sumat 14 punts en nou partits. A la primera meitat el proper rival de l’equip de Valverde no ha generat cap ocasió clara de gol davant el Panathinaikos, però tampoc ha rebut gaire perill a la seva àrea. D’aquesta manera, el primer període ha acabat amb empat al marcador. La segona part ha servit perquè l’Olympiacos encaixés, al minut 56, el gol de Lucas Villafanez després d’un rebot. Una diana que, a posteriori, ha suposat la derrota final. El conjunt de Lemonis tampoc ha estat capaç de generar perill a la porteria contrària. Solament Konstantinos Fortounis, assistent de gol en el partit de Champions contra el conjunt culer disputat al Camp Nou, ha sobresortit per sobre dels seus companys.

El derbi per excel·lència d’Atenes precedirà el següent partit de competició europea, que l’Olympiacos disputarà contra el FC Barcelona. Així doncs, els barcelonistes visitaran el Georgios Karaiskakis després d’un partit de desgast per als grecs.

Victòries de la Juventus i de l’Sporting

Un dels clàssics transalpins de la Serie A, el Juventus – Milan, s’ha resolt de manera favorable per al conjunt d’Allegri. Una victòria que ha col·locat, momentàniament, la Juventus com a segona classificada a la Lliga. L’equip de Torí ha tingut dos protagonistes en la faceta atacant: Higuain i Dybala. El primer gol ha arribat d’una combinació entre aquests dos jugadors, amb gol del Pipita (min 23). A la segona meitat, s’ha certificat el triomf de la Vecchia Signora amb els mateixos atacants argentins com a principals valedors de la diana. Dybala ha deixat passar la pilota perquè arribes a Higuain, que, amb un xut potent, ha posat el 2-0 definitiu al marcador.

A la Lliga portuguesa, l’Sporting està immers en la lluita per la primera posició. Bast Dost ha donat tres valuosos punts que, una vegada més, valen els tres punts a la competició domèstica. La diana de l’Sporting contra el Rio Ave s’ha fet esperar i ha arribat a les acaballes del matx (min 89). Un gol als instants finals que ha permès al tercer classificat del grup del Barça en Champions no despenjar-se de les posicions capdavanteres i mantenir l’avantatge respecte del seu immediat perseguidor, el Benfica.