El FC Barcelona i la Fundació Internacional de l'Artrosi col·laboren contra aquesta malaltia articular en l'esport

El FC Barcelona i la Fundació Internacional de l'Artrosi col·laboren contra aquesta malaltia articular en l'esport

El Barça Innovation Hub i l’OAFI presenten, en el marc del I Congrés Internacional de Pacients d’Artrosi, un conveni per promoure la prevenció i el tractament en els esportistes professionals i amateurs

El FC Barcelona i la Fundació Internacional de l’Artrosi (OAFI) han signat avui un acord de col·laboració per promoure la prevenció i el tractament de l'artrosi en l'esportista. A través d'aquest acord, la Fundació OAFI i el FC Barcelona es comprometen a desenvolupar projectes conjunts de recerca i innovació en el camp de l'artrosi i la salut articular, com programes de prevenció i tractament en l’àmbit de l'esport amateur i professional.

L'acord s’ha presentat durant el I Congrés Internacional de Pacients d’Artrosi, organitzat per la Fundació OAFI, que se celebra ahir i avui a Cosmocaixa Barcelona en col·laboració amb l'Obra Social "La Caixa", i en què estaran representats més de 150 milions de pacients d'artrosi de tot el món.

Després de la presentació de l'acord, s’ha fet una exposició del Barça Innovation Hub a càrrec de la responsable del projecte al Club, Marta Aubia, i del cap de l’Àrea de Coneixement en l’àmbit dels Serveis Mèdics i la Nutrició, el Dr. Gil Rodas. Seguidament s’ha fet la taula rodona Artrosi i Esport, que ha comptat amb la participació d'especialistes en medicina esportiva com el Dr. José María Villalón, responsable dels serveis mèdics de Club Atlètic de Madrid, i  el Dr. Gil Rodas, així com la dels atletes olímpics Jesús García Bragado i Manel González.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut