Cinc noves perles del planter

Cinc noves perles del planter

Gaudeix del recull dels millors gols del cap de setmana en el futbol formatiu blaugrana, en una jornada especialment bona per als equips benjamins

Aquest cap de setmana s’han pogut veure grans gols en els diferents partits de futbol formatiu, en una setmana en què han destacat les victòries dels equips benjamins i la victòria del Juvenil A davant l’Olympiacos a la UEFA Youth League.

En cinquè lloc trobem un gran gol de Chama Broulaya en la victòria del Benjamí B contra el Mataró. El jugador recull una gran passada en profunditat i marca amb una rematada que toca el defensa i surt enverinada pel porter rival. Després trobem una jugada del Cadet A que acaba Ansu Fati amb un cop de cap després d’una gran centrada a l’àrea petita.

Obrint el podi tenim un dels gols del Juvenil A contra l’Olympiacos del partit de Youth League. Riqui Puig protagonitza un gol que podria ser perfectament de Leo Messi, però amb la cama dreta. El ‘14’ regateja dos defensors amb un moviment ràpid a la frontal utilitzant les dues cames i acaba amb un xut ras i creuat que supera el porter grec.

Finalment en segon lloc podem veure una excel·lent jugada de Pol López, del Benjamí B, que fa un regat de fantasia a la línia de fons per superar el seu rival i marcar un gran gol. Com a millor gol de la setmana tenim una gran triangulació a la frontal de l’àrea que acaba amb gol de Kike Delgado del Juvenil A davant l’Olympiacos. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut