Messi i Suárez, candidats a la Pilota d’Or 2017

Messi i Suárez, candidats a la Pilota d’Or 2017

Els dos jugadors blaugrana han estat seleccionats en la llista de 30 nominats que opten al premi que entrega France Football i que acredita al millor jugador del món de l’any

La revista francesa France Football, encarregada d’atorgar la Pilota d’Or –premi que acredita al millor jugador de l’any segons aquest mitjà– ha donat a conèixer la llista dels 30 candidats que opten al premi. Uns nominats on hi destaca la inclusió de dos blaugranes: Leo Messi i Luis Suárez.

Cal recordar que Leo Messi ha guanyat aquest guardó un total de 5 vegades (2009, 2010, 2011, 2012 i 2015). El primer cop quan el premi només l’entregava France Football (2009) i les altres quatre vegades sota el nom de “FIFA Pilota d’Or”, entregat conjuntament per la revista francesa i la FIFA. Des de 2016, els premis es van tornar a separar, entregant la FIFA el ‘The Best’ –on Leo Messi també està entre els tres finalistes–, i France Football la Pilota d’Or. El guanyador d’aquesta nova edició de la Pilota d’Or es donarà a conèixer al proper mes de gener.

La resta de jugadors que conformen la llista de 30 finalistes són: Paulo Dybala i Gianluigi Buffon (Juventus), Neymar Jr, Edinson Cavani i Kylian Mbappé (PSG), N’Golo Kanté i Eden Hazard (Chelsea), Marcelo Vieira, Luka Modric, Sergio Ramos, Toni Kroos, Karim Benzema, Isco Alarcón i Cristiano Ronaldo (Reial Madrid), Philippe Coutinho i Sadio Mané (Liverpool), Jan Oblak i Antoine Griezmann (Atlètic de Madrid), Dries Mertens (Nàpols), Kevin De Bruyne (Manchester City), Robert Lewandowski i Mats Hummels (Bayern de Munic), David De Gea (Manchester United), Harry Kane (Tottenham), Edin Dzeko (AS Roma), Pierre Emerick Aubameyang (Borussia Dortmund), Leonardo Bonucci (AC Milan) i Radamel Falcao (Mònaco). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut