Vendrell - FC Barcelona Lassa: Imparables en atac i defensa per aconseguir un 9 de 9 (0-5)

Vendrell - FC Barcelona Lassa: Imparables en atac i defensa per aconseguir un 9 de 9 (0-5)

Els blaugranes continuen amb el ple de victòries a l’inici de l’OK Lliga a domicili davant un rival que ha posat resistència des de la defensa

La dinàmica de victòries del Barça Lassa d’hoquei s’ha allargat en la tercera jornada de l’OK Lliga. L’equip blaugrana continua invicte en aquest inici de la competició domèstica. Asturhockey (1-9), Arenys de Munt (7-1) i, aquest dissabte, el Vendrell (0-5) han estat els rivals que els homes d’Eduard Castro han derrotat. Tot i la golejada davant el Vendrell, el Barça Lassa ha hagut de treballar durant tot el partit i de la mà de tots els jugadors. Les rotacions al llarg del matx del preparador culer han donat superioritat física al conjunt blaugrana. Pablo Alvárez (2), Alabart, Bargalló i Lucas Ordoñez han estat els autors dels cinc gols. 

El contraatac desencalla el partit

En un inici de partit igualat, el FC Barcelona Lassa s’ha trobat amb un Vendrell que ha defensat amb efectivitat. En atac posicional els homes d’Edu Castro han tingut possessions llargues i els ha costat tirar a porteria. En una acció de contracop ha arribat el primer gol dels blaugranes. Pau Bargalló, que ha creuat tota la pista, ha definit a la perfecció davant el porter per marcar el seu primer gol de la temporada a l’OK Lliga.

El segon gol ha sortit de la tònica del partit i se l’anotat la nova incorporació d'aquesta temporada, Ignacio Alabart. En una jugada individual de qualitat, el mig del Barça Lassa ha ampliat distàncies en el marcador amb un xut des de la frontal de l’àrea. D’aquesta manera, el jugador més jove de la plantilla ha anotat quatre gols en les tres jornades inicials de la Lliga.   

Aitor Egurrola ha salvat el conjunt d’Edu Castro aturant bastantes accions del conjunt local. Aquestes grans aturades han permès deixar la porteria a 0, primera vegada que el porter blaugrana ho aconsegueix en l'OK Lliga d'aquesa temporada. Barroso, a dos minuts del final de la primera meitat, ha enviat una pilota al pal.

Els pals ajuden el Barça a encarrilar el partit

Als primers compassos de la segona meitat el Vendrell ha disposat d’un penal per ajustar el marcador. No obstant això, la pilota ha anat al pal de la porteria d’Egurrola. El Barça Lassa, des d’una bona defensa, ha impedit que el conjunt local entrés en el partit, tot i que ha enviat una altra pilota al pal. Aquest fet, reforçat amb el tercer gol del conjunt blaugrana, ha encarrilat la tercera victòria consecutiva de la temporada. Una jugada individual de Matias Pascual ha deixat sol a l’interior de l’àrea Pablo Álvarez, que ha definit amb qualitat davant el porter per establir el 0-3.

El Barça Lassa ha continuat disposant de bones ocasions de contracop per distanciar-se en el marcador. No obstant això, els següents gols de l’equip blaugrana han arribat després de combinacions. En una triangulació ràpida iniciada des del darrere de la porteria del Vendrell ha arribat el quart gol dels barcelonistes. Lucas Ordoñez ha rematat a porteria després d’una assistència de Pau Bargalló. I en el cinquè gol el davanter de Sant Sadurní ha repetit com a assistent a un minut del final. Pablo Álvarez ha tancat la golejada per continuar amb la bona dinàmica de triomfs.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut