Cillessen, preparat per entrar en escena

Cillessen, preparat per entrar en escena

El porter holandès podria substituir Ter Stegen i ser el porter del Barça en el partit de Copa del Rei contra el Múrcia

Jasper Cillessen fa setmanes que està treballant en els entrenaments i esperant una oportunitat per defensar els tres pals de la porteria blaugrana. El porter holandès, que encara no ha tingut minuts aquesta temporada, podria ser titular en el partit de Copa del Rei d’aquest dimarts a la Nueva Condomina de Múrcia.

La temporada passada va ser un home clau per aconseguir la Copa del Rei, amb grans actuacions, sobretot a les semifinals contra l’Atlètic de Madrid i als quarts de final contra la Reial Societat. L’holandès va ser un dels porters menys golejats (7), en els vuit partits que va disputar; tots menys l’anada de vuitens, per lesió.

En pretemporada va destacar, i fins i tot va ser nomenat el millor jugador del partit, a la International Champions Cup contra el Manchester United. Cillessen també ha estat convocat en les dues aturades de seleccions d’aquest inici de temporada, on ha jugat com a porter titular.

El porter holandès de 28 anys, està preparat per ser el relleu de Ter Stegen i tornar a ser decisiu per l’equip, si així ho decideix Ernesto Valverde.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut