Recuperant efectius pensant en l’Atlètic de Madrid

Recuperant efectius pensant en l’Atlètic de Madrid

Els blaugranes s’han exercitat novament aquest dijous en una sessió en què s’han incorporat al grup els internacionals Semedo, André Gomes, Digne, Umtiti, Cillessen i Vermaelen

Ernesto Valverde ha pogut comptar amb més jugadors internacionals que s’han incorporat als entrenaments: Semedo, André Gomes, Digne, Umtiti, Cillessen i Vermaelen. Tots ells arriben a Barcelona amb el bitllet per al Mundial de Rússia 2018 excepte Cillessen, que s’ha quedat sense opcions de classificar-se per a la cita mundialista amb Holanda.

D’aquesta manera, el tècnic blaugrana té cada cop més efectius per preparar el duel d’aquest dissabte contra l’Atlètic de Madrid. Es tracta d’un enfrontament important per al FC Barcelona, ja que els duels contra el conjunt matalasser són sinònim de gols i espectacle. A més, suposarà el debut del conjunt barcelonista al Wanda Metropolitano (20.45 hores).

En la sessió d’aquest dimecres, celebrada al Camp Tito Vilanova, el preparador barcelonista ha pogut comptar amb els jugadors disponibles del primer equip. També s’ha pogut veure Andrés Iniesta exercitant-se amb el grup. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut