Cap de setmana amb partits a fora

Cap de setmana amb partits a fora

Els segons equips dels esports professionals juguen lluny de casa

Dissabte i diumenge ni la Ciutat Esportiva Joan Gamper ni el pavelló de la les Llars Mundet veuran cap dels segons equips dels esports professionals del FC Barcelona. Els B del bàsquet, l’handbol, el futbol sala i l’hoquei patins tenen compromisos a domicili.

Visita a Vitòria

Dissabte a les 18 h el Barça Lassa B de bàsquet visitarà la pista del Sáenz Horeca Araberri de la capital basca. Els d’Alfred Julbe cercaran un triomf davant un rival situat a la part mitjana de la taula, sortir de les posicions de la part baixa de la classificació i trencar la ratxa de dues derrotes consecutives, les dels darrers dos partits que han jugat a la Lliga LEB Or.

A més, els equips Cadet A i Juvenil tindran derbi amb el Joventut, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El Cadet A es trobarà amb els verd-i-negres dissabte a les 17.45 h, i el Juvenil rebrà la Penya diumenge a les 18 h, en un partit que es podrà seguir en directe per Barça TV

Partit a Ciudad Real

El Barça Lassa B d’handbol jugarà la setena jornada de la Divisió d’Honor Plata a la pista del BM Alarcos de Ciudad Real. La cita serà dissabte a les 18 h en un pavelló històric de l’handbol, el Quijote Arena de la localitat manxega.

Desprès de l’aturada per diversos compromisos de seleccions, els blaugranes volen treure profit de la visita a Ciudad Real després de l’empat a casa davant l’Handbol Bordils de la darrera jornada.

Sevilla espera

El segon equip de la secció de futbol sala viu un Clàssic del futbol traslladat al futbol sala. El Reial Betis i el FC Barcelona Lassa B es trobaran dissabte a les 19 h a la capital andalusa.

El partit es preveu molt interessant, ja que els blaugranes ocupen el tercer lloc amb 15 punts, i els andalusos, la cinquena posició amb 13 punts.

Duel a Sant Sadurní

La Nacional catalana d’hoquei patins viurà un duel interessant diumenge a les 19.30 h a Sant Sadurní d’Anoia. Els dos equips B del Noia i el FC Barcelona Lassa es veuran les cares a l’Ateneu.

Ara mateix els blaugranes són tercers amb 13 punts, i els de Sant Sadurní ocupen el cinquè lloc amb 8 punts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut