FC Barcelona Lassa – Citylift Girona: Sense estop al Palau!

FC Barcelona Lassa – Citylift Girona: Sense estop al Palau!

(21.00 hores, Esport 3) El Barça Lassa, sense temps per descansar de l’esforç contra el Forte dei Marmi, afronta la sisena jornada contra un Girona que ha protagonitzat un bon inici de temporada

Sense temps per descansar gaire ni per entrenar-se després del duel europeu d’aquest diumenge contra el Forte dei Marmi, el Barça Lassa afronta un nou matx d’OK Lliga. En aquest cas, contra un Citylift Girona que ha protagonitzat un bon inici de temporada. La sisena jornada de Lliga es jugarà aquest dimarts (21.00 hores, Esport 3 i OK Liga TV) en un Palau Blaugrana que, a les 18.00 hores, també viurà el partit de l’equip d’handbol contra el Balonmano Ciudad Encantada.

El Barça Lassa afronta la cita contra els gironins amb la satisfacció de no haver patit cap derrota a l’inici de la competició regular i d’encadenar quatre partits seguits sense encaixar cap gol (0-5 contra el Vendrell, 2-0 davant l’Arenys, 0-1 a Caldes de Montbui i 2-0 en el partit europeu contra el Forte dei Marmi).

Els de Ramon Benito, per la seva banda, estan vivint un bon inici d’OK Lliga, després de superar l’Igualada (2-1), l’Arenys de Munt (3-4), el Vic (4-1) i d’empatar a Caldes (1-1). L’únic contratemps va ser la derrota del dimecres passat contra l’ICG Software Lleida (1-2) per culpa d’un gol de falta directa transformat per Dario Giménez a l’últim segon.

Edu Castro: Tinc especial devoció per aquest Girona

L’equip blaugrana ha preparat el duel aquest dilluns amb sessió de vídeo i exercicis físics al gimnàs del Palau Blaugrana. “M’espero un Girona que juga molt bé el 2 i 2 típic, amb molt bon joc exterior i un joc interior molt perillós”, va explicar Edu Castro després del partit contra el Fortei dei Marmi. I va destacar: “Tenen un jugador imprevisible, Pelícano, i Jaumet (Llaverola), que els està donant una solidesa defensiva molt bona”. “Els jugadors del Girona són competitius i Ramon Benito els fa jugar molt bé”, va afegir.

Castro també va comentar que té “especial devoció” per un Girona que compta amb Marc Palazón i Oriol García: “Són dos jugadors formats aquí que debuten aquest any a l’OK Lliga”. Els altres reforços dels gironins aquesta temporada són David Gelmà (Alcoi), Marc Palau (Vilafranca) i Joan Gelmà (GEiEG).

Pablo Álvarez també va destacar, sobre el Girona: “No hi ha cap equip fàcil perquè tots ens juguen contra nosaltres com si fos la final del Mundial”. “No ens posaran les coses fàcils i haurem de posar-hi tots els sentits per no patir”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut