Comunicat de la sessió ordinària de la Junta Directiva del FC Barcelona

Comunicat de la sessió ordinària de la Junta Directiva del FC Barcelona

La Junta Directiva del FC Barcelona, reunida avui en sessió ordinària a les dependències del Camp Nou, ha tractat sobre les qüestions següents

La Junta Directiva del FC Barcelona, reunida avui en sessió ordinària a les dependències del Camp Nou, ha tractat sobre les qüestions següents:

Presentació del Projecte d’Estructura de Marca

La Junta Directiva ha estat informada, dins del projecte Marca Barça, de l’estratègia de la marca i de la implementació de la seva primera fase durant aquesta temporada. També s’han presentat els primers resultats de l’estudi de coneixement i percepció  global de la marca Barça arreu del món, amb més de 12.000 persones enquestades en els deu mercats estratègics.

Suport a la iniciativa per posar el nom de Ladislao Kubala a un carrer de Barcelona

La Junta Directiva ha decidit donar suport a la iniciativa endegada pel consolat d’Hongria a Barcelona, de traslladar una petició a l’Ajuntament de Barcelona per donar el nom de Ladislao Kubala a un carrer de la ciutat. Aquesta iniciativa s’afegeix a la que en el seu moment ja va dur a terme l’Agrupació Barça Jugadors, i que també va comptar amb el suport del Club.

Adquisició de nova maquinària de llum per a la gespa del Camp Nou

La Junta Directiva ha aprovat l’adquisició d’un equipament de llum destinat al manteniment de la gespa del Camp Nou. Es tracta d’un sistema intel·ligent d’última generació que avalua i controla constantment la gespa de l’Estadi. Aquesta nova tecnologia permet el manteniment precís i homogeni de tot el rectangle de joc, gràcies al seu diagnòstic precís sobre les condicions de llum, temperatura i humitat de cadascuna de les zones.

 

Barcelona, 6 de novembre del 2017

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut