‘L’Alimentació de l’esportista’

‘L’Alimentació de l’esportista’

Xerrada de la Dra. Antonia Lizárraga, responsable de l’àrea de nutrició dels equips professionals del Club, als pares i mares dels esportistes del programa Masia 360

El cicle de conferències als pares i mares dels esportistes del programa Masia 360 de la temporada 2017/2018 ha començat avui amb la xerrada ‘L’alimentació de l’esportista’ que ha impartit la Dra. Antonia Lizárraga, responsable de l’àrea de nutrició dels equips professionals del FC Barcelona, davant d’unes 150 persones a l’auditori 1899 del Camp Nou.

La Dra. Lizárraga ha abordat nombrosos temes d’interès pels pares com què, quan i quina quantitat s’ha de menjar per entrenar i seguir creixent o com s’ha de planificar un partit a nivell nutricional abans, durant i, sobretot, les dues hores següents a l’esforç físic. També ha parlat als pares i mares del programa Masia 360 de l’agenda nutricional els dies d’entrenament o quan un jugador està lesionat i ha explicat, entre d’altres temes, com seguir una alimentació saludable, una bona hidratació o com dur a terme una suplementació personalitzada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut