Tornen Ferrao i Tolrà, i cau Roger per al Peníscola

Tornen Ferrao i Tolrà, i cau Roger per al Peníscola

Plaza també compta amb el jugador del filial Xavi Cols per cobrir les baixes per sanció de Leo Santana i Esquerdinha, que van veure una targeta vermella en l’últim partit a Jaén

Cara i creu per a Andreu Plaza de cara al partit avançat de la dotzena jornada, que es disputarà aquest dimarts a Peníscola (21 h, sense televisió). El tècnic recupera FerraoMarc Tolrà, que han rebut l’alta i han entrat a la convocatòria per jugar contra el Peníscola. En canvi, Roger Serrano s’ha lesionat en l’entrenament d’aquest dilluns i serà baixa. Afortunadament les proves descarten un trencament. Roger té una elongació al quàdriceps de la cama dreta i la seva evolució en marcarà la disponibilitat per als propers partits.

Sancions de Leo Santana i Esquerdinha

En total, Plaza té quatre baixes per al partit a Peníscola. Als lesionats Sergio Lozano i Roger Serrano s’hi sumen Leo Santana i Esquerdinha, que van ser expulsats amb vermella directa en l’últim partit a Jaén i estan sancionats. Per això, el tècnic també ha hagut de comptar amb el jugador del filial Xavi Cols per completar la convocatòria.

Declaracions d’Andreu Plaza

Tot i la mala dinàmica del Peníscola, que només ha guanyat un partit fins ara a la Lliga, el tècnic blaugrana no es refia del rival. “Ens esperem un rival necessitat. El potencial del Peñíscola no coincideix amb la seva classificació i en algun moment hauran de canviar aquesta dinàmica negativa”, explica Plaza. “És un equip que ha d’anar a més, tenen un entrenador que ens coneix i és una pista complicada on ja vam perdre la temporada passada”, adverteix el tècnic blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut