Més UEFA Futsal Cup a BarçaTV i al web del club

Més UEFA Futsal Cup a BarçaTV i al web del club

La televisió del club ha adquirit en exclusiva els drets de la Elite Round de la ‘Champions’ de futbol sala que es disputarà la setmana que ve a Pescara (Itàlia) amb tres partits en quatre dies i una plaça en joc per a la Final Four

Barça TV ha apostat fort aquesta temporada per oferir en directe i en exclusiva la UEFA Futsal Cup de futbol sala. La televisió del club ha adquirit els drets de la Elite Round de la UEFA Futsal Cup i oferirà en directe els tres partits que disputarà el Barça Lassa a Pescara la setmana que ve contra el ‘T Knooppunt holandès (dimecres 22/11, 17.30 h); l’Ekonomac serbi (dijous 23/11, 17.30 h) i el Pescara italià (dissabte, 25/11, 20.30 h). Els partits també es podran veure en directe a través del web del Club (Barça Vídeo a www.fcbarcelona.cat).

En aquesta segona fase, la Elite Round, només el primer classificat del grup obtindrà el bitllet per a la Final Four del mes d’abril. El Barça afronta la cinquena participació a la UEFA Futsal Cup, amb un balanç fins ara de dos títols de campió (2012 i 2014), un subcampionat (2015) i una tercera posició (2013).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut