Apunten a la Copa del Rei

Apunten a la Copa del Rei

El Barça Lassa afronta aquest dimarts els quarts de final a partit únic a la pista del Rivas de Segona Divisió amb l’objectiu de segellar el passi a semifinals i deixar aparcada la competició fins al mes de febrer

Des de que es va crear el nou format de la Copa del Rei, el 2010, el Barça Lassa només ha faltat una vegada a les semifinals, la temporada passada, i aquest dimarts els d’Andreu Plaza volen recuperar aquesta asignatura pendent amb una victòria a la pista del Rivas (20h, Parque Sureste).

El Rivas- Barça Lassa és un duel inèdit a la Copa del Rei. Els madrilenys són el ‘matagegants’ de la competició i per arribar fins als quarts de final han sigut capaços d’eliminar dos equips de Primera: el Llevant als 1/16 final (5-3); i el Catgas Energia Santa Coloma als 1/8 de final (4-3). Per la seva banda, el Barça Lassa va superar el Palma als 1/8 de final (0-2) i encadena sis partits sense perdre, amb cinc victòries i un empat contra Osasuna Magna en l’últim partit al Palau.

Declaracions Andreu Plaza, entrenador del Barça Lassa

FAVORITISME: “Hem d’assumir el rol de favorits. Està clar que tenim el màxim respecte per Rivas. Ells han eliminat a dos equips de Primera i serà complicat jugar a la seva pista perquè juguen amb superfície de goma. Però és el rival que a priori tots volíem i ho hem de demostrar sobre la pista”.

PRESSIÓ: “Ells estaran hipermotivats. Per a ells és un premi jugar aquest partit, per la temporada que estan fent i per haver eliminat dos primeres. Segur que ells sortiran sense cap complexe i sense cap pressió, i si nosaltres no som capaços d’entendre això, doncs podem tenir problemes”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut