Invitacions per als abonats que vulguin assistir a la Diada Solidària

Invitacions per als abonats que vulguin assistir a la Diada Solidària

Els socis amb abonament que no ho hagin comunicat al Club, però vulguin assistir al partit de Copa contra el Múrcia el dimecres 29 (19.30 h), han de recollir prèviament la corresponent invitació

La setena edició de la Diada del Soci Solidari se celebrarà el dimecres 29 de novembre (19.30 h), coincidint amb el partit de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei davant el Reial Múrcia. Atès que aquest partit té unes característiques especials, el Club ha posat en funcionament el mateix procediment que es va fer servir la temporada passada, alliberant tots els abonaments de l'Estadi per afavorir al màxim la distribució d’entrades entre aquelles entitats col·laboradores beneficiàries de la iniciativa.

Recordem que la Diada del Soci Solidari pretén que persones de diferents col·lectius (ONGs, escoles, associacions, entitats i institucions d’acció social) puguin gaudir de l’experiència de veure un partit en directe al Camp Nou.

Un cop acabat el termini perquè els socis que vulguin fer servir el seu abonament per aquest partit ho hagin comunicat al Club, s’han rebut un total de 1608 peticions.

Invitacions per als socis amb abonament

Els socis abonats que, malgrat no haver-ho comunicat dins del termini marcat, decideixin assistir a aquest partit de Copa, el Club posa a la seva disposició invitacions perquè puguin accedir al Camp Nou, encara que no es garanteix que puguin ocupar els seus seients habituals.

Aquestes invitacions es poden recollir a partir del dimarts 7 de novembre i fins el dia del partit a les taquilles de l’Accés 9 situades davant del Museu i la Botiga del Camp Nou.

El mateix dia del partit, els socis amb abonament podran recollir les invitacions per assistir al partit contra el Múrcia a les taquilles dels accessos 9, 14 i Gol Nord, així com a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB). Un cop obertes les portes de l’Estadi, també estaran disponibles a les OAB del Gol Nord (Accés 2 davant porta 87) i Gol Sud (Accés 18 davant porta 50).

Per recollir les entrades, serà necessari que els socis abonats portin l’abonament corresponent a la temporada 2017/18.

La setena edició

Les sis anteriors edicions han permès que més de 300.000 persones, amb la presència de molts infants i adolescents vinculats a entitats d’acció social, hagin pogut gaudir de l’experiència d’assistir a un partit de futbol al Camp Nou, gràcies a la solidaritat dels socis i sòcies abonats a l’Estadi.

El Club emet aquesta nota informativa amb la finalitat de seguir informant d’aquesta setena edició de la Diada del Soci Solidari als seus socis i abonats i agrair-los des d’aquest moment la seva participació en aquesta iniciativa, adreçada a repartir il·lusió entre els aficionats barcelonistes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut