El Barça CBS, a un pas de superar el Celta (68-71)

Les noies de Mateo Rubio van fer un gran partit i es van quedar a un pas de guanyar un matx que tenien a tocar

El Barça CBS va demostrar contra el líder de la Lliga Femenina 2, el Celta, que pot competir amb els millors equips de la categoria. Les blaugranes van caure per un ajustat 68-71 contra l’equip gallec en un matx en què les blaugranes van tenir el triomf a tocar. I és que a poc més de minut i mig per acabar el matx les de Mateo Rubio manaven en el marcador per nou punts (68-59). L’experiència visitant, amb un parcial de 0-12, va ser clau per remuntar un partit que semblava tenir color blaugrana.

El partit va ser molt intens, amb un final espectacular, i va començar de manera igualada amb el 13-10 del primer quart. En el segon quart el matx va seguir sent igualat fins al 32-28 amb el qual es va arribar al descans. En la represa les de Mateo Rubio van superar els deu punts de renda amb les cistelles de Johnson i Mc Donald (43-31), però el Celta va reduir diferències fins al 57-51 del minut 30.

En el quart decisiu, i quan tot semblava que anava de cara en el marcador amb un parcial de 7-0 situava el 68-59 a falta de dos minuts, el líder de la categoria va demostrar la seva experiència i amb un parcial feridor de 0-12 va capgirar el marcador fins al 68-71 final.