Oriol Busquets i David Costas debuten amb el primer equip

Oriol Busquets i David Costas debuten amb el primer equip

El migcentre i el central del Barça B han jugat per primer cop amb el primer equip blaugrana en el triomf del FC Barcelona davant el Múrcia per 5-0

El FC Barcelona ha superat amb contundència al Múrcia en el partit de tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei (5-0). Un partit que de ben segur que recordaran d’una manera especial dos futbolistes: Oriol Busquets i David Costas. Els dos jugadors del Barça B han debutat amb el primer equip, disputant els seus primers minuts sota les ordres de Valverde.

Oriol Busquets ha estat titular i ha disputat un total de 62 minuts, fins que ha estat substituït per Sergi Roberto. El migcentre, que va arribar al FC Barcelona al 2007 amb vuit anys quan només era benjamí, ha passat per totes les categories inferiors del club fins debutar al Camp Nou amb només 18 anys. Busquets ha destacat després del partit: “Intentes portar els nervis com pots però és un partit de futbol i has de jugar com saps. He ajudat a l’equip amb el meu joc i hem fet un gran matx, aconseguint un bon resultat. He d’agrair als companys que m’han ajudat molt tant dins com fora del camp”.

A més, el jove migcampista ha afegit: “El meu gran somni és jugar aquí, des de sempre he estat al Barça i faré tot el possible per triomfar aquí. Són molts anys treballant per aquest somni, ha sigut una experiència molt bonica, el debut somiat per tot nen que comença a jugar a futbol des de ben petit”.

Pel que fa a David Costas, ha entrat al minut 57 substituint a Gerard Piqué al centre de la defensa, disputant un total de 33 minuts. Costas, de 22 anys, va aterrar el passat mes d’agost al Barça B cedit pel Celta de Vigo, equip al qual va arribar quan era juvenil i amb el que va debutar a Primera Divisió amb només 18 anys al 2013. El central ha explicat després del seu debut: “Poder debutar amb aquest club i amb els millors jugadors del món és únic. Estic molt feliç, és molt maco poder debutar al Camp Nou, tant de bo es pugui tornar a repetir. Valverde confia en mi i és un privilegi conviure amb ells. “És un premi molt gran”, ha conclòs. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut