La llista de convocats per viatjar a València

La llista de convocats per viatjar a València

Ernesto Valverde ha convocat un total de 18 jugadors per viatjar a terres valencianes, on diumenge (20.45 hores) els blaugranes disputaran el duel corresponent a la 13a jornada de Lliga

Segon duel d’una setmana exigent. Després d’obtenir el bitllet per a la següent fase de la Lliga de Campions contra la Juventus, els homes d’Ernesto Valverde visiten un dels estadis més complicats del campionat. Els blaugranes s’enfrontaran al segon classificat en un partit clau per refermar la condició de líders.

Per a aquest enfrontament el tècnic del FC Barcelona, Ernesto Valverde, ha convocat un total de 18 jugadors: Ter Stegen, Cillessen, Semedo, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Iniesta, Suárez, Messi, Paulinho, Deulofeu, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Aleix Vidal, Umtiti, Vermaelen i David Costas (39). Queden fora de la llista els lesionats Dembélé, Rafinha, Arda Turan, Sergi Roberto, André Gomes i Mascherano. També es perdrà el partit Piqué per sanció. 

Abans de fer pública la llista de convocats, els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper en l’última sessió abans de viatjar cap a València. Arda Turan no s’ha entrenat a causa d’un flegmó dentari. A l’entrenament també hi han participat Alberto Varo i David Costas, del Barça B.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut