Sessió sota mínims a la Ciutat Esportiva

Sessió sota mínims a la Ciutat Esportiva

Alcácer, Deulofeu i Denis Suárez s’han entrenat al camp número 3 en una sessió dirigida per Valverde, mentre que Luis Suárez ha fet treball de gimnàs

Primer entrenament de la setmana a la Ciutat Esportiva. El tècnic Ernesto Valverde ha dirigit una sessió sota mínims amb Paco Alcácer, Gerard Deulofeu i Denis Suárez al camp número 3 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, mentre que Luis Suárez ha fet treball al gimnàs. També hem pogut veure recuperant-se al Camp Tito Vilanova Arda Turan i Aleix Vidal, i, a més, cal recordar que André Gomes, Sergi Roberto, Rafinha i Dembélé continuen treballant en les seves respectives recuperacions.

Els culers, després del triomf davant el Sevilla, afronten una setmana sense els 14 internacionals convocats amb les seves respectives seleccions, en què destaca Ivan Rakitic, que intentarà aconseguir el bitllet per al Mundial de Rússia amb la repesca amb Croàcia. La resta de jugadors culers seleccionats amb els seus combinats nacionals, disputaran amistosos de preparació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut