La tornada de Copa, el dimecres 29 a les 19.30 h, i el Barça-Celta, el dissabte 2 de desembre a les 13 h

La tornada de Copa, el dimecres 29 a les 19.30 h, i el Barça-Celta, el dissabte 2 de desembre a les 13 h

La Lliga de Futbol Professional ha fet públics aquest dijous a la tarda els horaris oficials de Copa i també de les jornades de Lliga fins a final d’any

Ja es coneixen tots els horaris dels partits que el FC Barcelona ha d’afrontar d’aquí a final d’any. Així ho ha fet públic la Lliga de Futbol Professional aquest dijous a la tarda. A la Copa del Rei, els blaugranes disputaran la tornada dels setzens de final davant el Múrcia el dimecres 29 a les 19.30 hores. Cal recordar que, com cada any, aquest partit servirà per celebrar la Diada del Soci Solidari. Els barcelonistes parteixen del bon resultat de l’anada (0-3) per aconseguir la classificació per als vuitens de final.

Pel que fa a la Lliga, s’han publicat els horaris de tres jornades més, totes al desembre. La del primer cap de setmana, corresponent a la jornada 13, serà el dissabte 2 davant el Celta al Camp Nou a les 13 hores, un horari inèdit a l’Estadi. Tot i que el curs passat els culers ja van jugar en aquest horari davant l’Osasuna, va ser a domicili. Així, els blaugranes s’estrenaran en aquest horari de Lliga al Camp Nou. Sí que hi ha hagut altres precedents recents, com per exemple davant el Getafe i el Rayo Vallecano, entre d’altres, però han estat a les 12 h.

La jornada 14 els blaugranes visitaran l’Estadi de la Ceràmica el diumenge 10 a les 20.45 hores per jugar davant el Vila-real, mentre que el cap de setmana següent, corresponent a la jornada 15, el Barça rebrà la visita del Deportivo la Corunya el diumenge 17 també a les 20.45 h. Cal recordar que l’últim partit de l’any del FC Barcelona serà el dissabte 23 de desembre, el Clàssic del Santiago Bernabéu a les 13 hores. Un partidàs per tancar l’any 2017.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut