Sessió preparatòria amb els no convocats

Sessió preparatòria amb els no convocats

Sergio, Iniesta, Suárez, Messi, Jordi Alba, André Gomes i Umtiti s’han exercitat aquest dimecres a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, on també hem pogut veure a Mascherano continuant amb la seva recuperació

No s’atura la feina a Can Barça. Aquest dimecres s’han entrenat al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper diversos jugadors del primer equip que no han estat convocats per al partit davant el Múrcia (19.30 hores). Els blaugranes reben la visita del conjunt murcià al partit de tornada dels 1/16 de final de la Copa del Rei, defensant el 0-3 de l’anada a la Nova Condomina.

Sergio Busquets, Andrés Iniesta, Luis Suárez, Leo Messi, Jordi Alba, André Gomes i Samuel Umtiti són els 7 jugadors dels primer equip que s’han exercitat aquest dimecres pensant ja en el partit de dissabte al Camp Nou davant el Celta de Vigo (13.00 hores).

A més, d’altra banda, hem pogut veure Javier Mascherano continuant amb la seva recuperació. El central argentí va patir un trencament fibril·lar al bíceps femoral de la cama dreta durant el partit amistós entre l’Argentina i Nigèria el passat 14 de novembre. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut