El Palau homenatja Juan Carlos Navarro

El Palau homenatja Juan Carlos Navarro

En la prèvia del partit d’Eurolliga contra el Maccabi Fox Tel Aviv, la Bomba ha rebut un reconeixement per part del Club i del Palau coincidint amb el 20è aniversari del debut amb el primer equip

Juan Carlos Navarro és història viva del Barça Lassa i aquesta nit el Palau Blaugrana ha pogut agrair i recordar tot el que la Bomba ha donat al Club al llarg d’aquests anys. En el 20è aniversari del seu debut amb el primer equip, el FC Barcelona ha volgut homenatjar el capità blaugrana.

En primer lloc, els jugadors del Barça Lassa han lluït samarretes especials per a l'ocasió. Unes samarretes que també han portat els excompanys d’equip Jordi Trias, Víctor Sada, Roger Grimau, Roberto Dueñas, Quique Andreu, Alfons Alzamora, Rafel Jofresa, Xavi Fernandez i Gianluca Basile.

Després de projectar-se al videomarcador un vídeo de Navarro d’alguns dels millors moments com a blaugrana, les seves filles li han fet entrega d’un model únic de les vambes Air Force 1 de Nike, customitzades per l’artista Ricardo Cavolo.

Finalment, Andrés Iniesta ha fet entrega d’un trofeu a Navarro juntament amb el president Josep Maria Bartomeu i el directiu responsable del Bàsquet, Joan Bladé. Un mosaic blaugrana ha tancat aquesta nit de reconeixement a la Bomba. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut