Sergio Busquets: “Som sòlids i compactes, estem contents”

Sergio Busquets: “Som sòlids i compactes, estem contents”

El migcampista blaugrana ha valorat l’actualitat blaugrana en una entrevista durant la seva estada amb la selecció

Sergio Busquets ha valorat l’actualitat del FC Barcelona en una entrevista durant la concentració amb la selecció espanyola. El migcampista blaugrana ha destacat que el joc encara pot ser millor, però es queda amb la solidesa defensiva de l’equip: “Estem tenint una ratxa molt bona. No estem fent un joc brillant, però som sòlids i compactes. Costa molt que ens facin gols i estem molt contents”.

Sobre el tema del joc, Sergio ha expressat que “l’equip ho sap, ha marxat un jugador molt important i hem canviat el sistema”. I ha afegit: “Això et dóna coses i te’n treu d’altres, però el més important és ser compactes, que és com es construeix un equip guanyador”.

Sergio ha aprofitat per elogiar Luis Suárez, que tot i encadenar alguns partits sense veure porteria, ha defensat que l’uruguaià “té molta experiència i més enllà de la xifra de gol, està tot el treball que aporta al camp”. “És un golejador i tard o d’hora farà gols”, ha sentenciat un Sergio que és a un partit d’arribar als 450 partits amb el FC Barcelona: “Tant de bo continuï sumant al Barça i a la selecció. Això et fa sentir orgullós i important a dins de l’equip”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut