Lloret Vila Esportiva – Barça Lassa: Duel a domicili sense mirar la classificació

Lloret Vila Esportiva – Barça Lassa: Duel a domicili sense mirar la classificació

(16.00 hores, Esport3) El conjunt blaugrana, colíder amb el Liceo, visita un conjunt que “sap conviure a la part baixa” de la taula

S’arriba a la desena jornada de l’OK Lliga, el primer terç de la competició, amb la confiança d’haver sumat victòries importants i de trobar-se en la primera posició a la taula. L’única ensopegada a Reus fa que el Barça Lassa es trobi empatat a 24 punts amb el Liceo i que, si es vol mantenir el frec a frec amb els gallecs, no hi ha marge d’error davant cap rival. Encara que aquest sigui de la part baixa. El conjunt blaugrana visitarà aquest dissabte el Lloret (16.00 hores, Esport3) conscient que s’haurà de “fer un bon partit perquè sinó ho tindrem pelut”.

El Lloret es troba en tretzena posició, sis punts per sobre del descens, i tècnic Edu Castro ha destacat que els de Manolo Barceló “saben conviure a la part baixa” de la classificació. Castro també ha recordat que els selvatans “van fer una temporada excepcional” el curs anterior i que, en l’últim duel a Lloret, “perdíem 1-0 al descans”.

Edu Castro va ser el segon entrenador de Manolo Barceló al Noia Freixenet (1998-2001), del qual destaca que “treu molt rendiment dels jugadors que té” i que, després de les incorporacions de Ruben Fernández (Vilafranca) i Gerard Gallardo (GEiEG), “són millor equip en quant a individualitats”. “Es basen en el contraatac i en anar directes a porteria, fent una defensa canviant de zona a individual, amb diverses variants que busquen descol·locar-te”.

Amb l’absència de Xavi Barroso

Una lesió a l’adductor de la cama dreta, produïda durant el partit de dimarts contra l’Alcoi, impedirà a Xavi Barroso participar en el duel d’aquest dissabte. “És una baixa important, esperem que es recuperi el més aviat possible, ja que trobarem a faltar el seu joc de mig pista per obrir defenses contràries molt tancades”, ha explicat Edu Castro, que haurà de convocar un jove jugador de l’hoquei formatiu. En el mateix sentit s’ha expressat el porter Sergi Fernández: “Per a nosaltres, és molt important. La sort és que es tracta d’una lesió petita i que en pocs dies estarà amb nosaltres”.

Davant els mitjans de comunicació, el porter blaugrana també ha elogiat la temporada anterior del Lloret i que ara s’ha de visitar “una pista complicada”. “Els últims resultats que hem aconseguit allà han sigut molt ajustats i haurem de fer un gran partit”. Sobre l’empat a 24 punts amb el Liceo, ‘Xenxo’ ha comentat que “el Liceo està fent una gran temporada però només ens hem de mirar a nosaltres mateixos”. “Hem estat treballant molt bé aquesta setmana i hem d’aconseguir els tres punts”, ha finalitzat. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut