U. Bellvitge – Juvenil A: Triomf per ser més líders (1-4)

U. Bellvitge – Juvenil A: Triomf per ser més líders (1-4)

La victòria en la jornada 13 de la Divisió d’Honor Juvenil ha servit perquè els culers ampliessin distàncies amb un dels seus immediats perseguidors, el Girona

Els blaugranes, que arribaven com a campions d’hivern després d’acabar la primera volta de la Lliga com a líders, s’han endut els tres punts de la seva visita a Bellvitge. Després d’una primera part travada, però en què els barcelonistes han estat capaços de trobar solucions en forma de gols de Monchu (2), a la segona meitat els culers han pogut certificar l’onzena victòria de la Divisió d’Honor Juvenil amb les dianes de Collado i Riqui Puig.

Dos gols per part

Els de Garcia Pimienta han sortit al terreny de joc amb les idees clares. L’equip local ha plantejat un partit travat, però que els barcelonistes han aconseguit superar les línies defensives dels de Bellvitge i arribar a la porteria rival. Després d’una mitja hora de bon joc culer, Monchu ha aconseguit superar el porter de la Unificació Bellvitge per a avançar-se al marcador (min 34). El mateix jugador blaugrana ha estat l’encarregat de deixar el duel molt de cara en confirmar el seu doblet just abans del descans (min 45).

A la sortida de vestuaris, els culers han controlat el matx des de la possessió de la pilota. En cap moment els blaugranes han vist perillar l’electrònic, i menys quan ha arribat el tercer gol de Collado (min 74). Encara que el conjunt visitant ha intentat entrar en el matx amb la diana d’Álex, el setè triomf consecutiu ha arribat al camp del Bellvitge. Riqui Puig ha establert el marcador definitiu anotant el quart gol culer.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut