Descompte per al 'Gran Concert d’Any Nou’ al Palau de la Música

Descompte per al 'Gran Concert d’Any Nou’ al Palau de la Música

Del 16 de desembre del 2017 al 21 de gener del 2018, amb un 10% de descompte per a les entrades de platea i un 20% de descompte per a la resta de zones per als socis del FC Barcelona

La gira més famosa d’Europa

Inspirada en la tradicional cita musical que té lloc cada any a Viena i després de l'èxit d'edicions anteriors, torna a l’estat espanyol el gran concert d'Any Nou que ofereix una atractiva selecció dels millors valsos, polques i marxes de Johann Strauss

El concert porta l’inconfusible segell de l’Strauss Festival Orchestra, que, amb més de 5 milions d'espectadors, s'ha convertit en la producció de més èxit a tot Europa. Una trajectòria de 28 anys de gira pels principals auditoris europeus, entre els quals destaquen el Musikverein de Viena, Het Concertgebouw d'Amsterdam, la Philarmonie de Berlín, el Musikhalle d'Hamburg, l'auditori Parco della Musica de Roma, el Gran Teatre del Liceu i el Palau de la Música a Barcelona, el Teatro Real i l’Auditori Nacional de Música de Madrid, per garantir l'èxit d'aquesta empresa. El ballet, amb coreografia estilitzada i vestits lluminosos, restitueix l'aspecte essencial de les composicions musicals, concebuda per acompanyar la dansa. 

L’Strauss Festival Orchestra interpreta els títols més coneguts del Rei del Vals, com la Sang Vienesa, Veus de Primavera, El Vals de l’Emperador, Champagne o fragments de la seva brillant opereta El rat-penat. No hi falta el vals més famós, Al bell Danubi Blau, ni la Marxa Radetzky que, compassat pel picar de mans del públic, generalment tanca la nit.

El concert és un dels aspectes més destacats de la temporada musical de Promoconcert, no només per l'extraordinari clima festiu que envolta aquest programa espectacular, sinó també per la gran participació d'un públic que, any rere any, assisteix entusiasmat al concert per celebrar l'arribada del nou any.

Com s’hi pot assistir?

S’hi pot assistir mitjançant compra online i adquirint un màxim de quatre entrades per carnet de soci a través de l’enllaç que apareix al final del text.

Descompte socis FCBarcelona
Codi identificador: socisfcb

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut