Lionel Messi, protagonista de l'últim número de la REVISTA BARÇA

Lionel Messi, protagonista de l'últim número de la REVISTA BARÇA

La REVISTA BARÇA dedica la portada a l’argentí, que ha culminat l’any signant un nou contracte i recollint la seva quarta Bota d’Or de mans del seu amic Luis Suárez, amb qui ha protagonitzat una imatge exclusiva

Lionel Messi va signar el 26 de novembre passat el nou contracte que assegura la seva continuïtat al Barça fins al 2021, amb una clàusula de rescissió de 700 milions. Va ser una notícia que va omplir de felicitat, tranquil·litat i orgull el barcelonisme, i que recull la portada del número 90 de la REVISTA BARÇA que els socis ja poden obtenir en format ‘online’ a través de l’infosocis que rebran per correu electrònic, i que també rebran per correu ordinari en els propers dies en format imprès.

Els socis i aficionats barcelonistes sempre han valorat el compromís que l’argentí demostra al terreny de joc en cada partit, però que després de la marxa de Neymar necessitava una imatge que enviés un missatge al món: Messi no es toca. Així, quan acabi el seu contracte, Messi complirà 24 anys lligat al Club blaugrana, 17 d’aquests al primer equip.

Només un parell de dies abans, Messi recollia la seva quarta Bota d’Or, el trofeu que acredita el màxim golejador de les lligues europees, i ho feia de mans de l’anterior guanyador, el també blaugrana Luis Suárez. Dos amics que també són els grans amics del gol i que van acceptar portar els sis trofeus que acumulen entre tots dos per poder fer una fotografia exclusiva.

El Barça és el club que encapçala més Botes d’Or des del 1996 (Messi, quatre cops; Suárez i Ronaldo l’han guanyat vestint la samarreta blaugrana), que des d’aquest any es regeix en funció d’un sistema de punts que puntua millor els gols a les lligues amb un coeficient més gran.

El número 90 de la REVISTA BARÇA també recull altres continguts, com un ampli reportatge sobre la Masia, el model de formació esportiva i humana dels jugadors dels equips de futbol masculí i femení, i dels  esports professionals de les categories inferiors del Club. La Masia, que ha crescut i s’ha expandit en els darrers anys, és un referent al món gràcies a programes com Masia 360 i iniciatives com la Masia Solidària, que pretén conscienciar els 617 esportistes en formació participant en diferents causes socials. La REVISTA BARÇA també recull històries humanes al voltant dels valors de la Masia, com la de Joan Hidalgo, un noi que té una malaltia degenerativa i que és l’autor d’uns robots que fa amb material reciclat i que la Masia utilitza com a regal als seus convidats. També relacionat amb la Masia, la revista recull tots els esportistes de les categories formatives que són internacionals, un total de 78 en les darreres convocatòries.

90 anys del primer partit radiat del Barça

El número de la revista corresponent a desembre i gener també recull un reportatge històric sobre els inicis de les retransmissions dels partits del Barça, commemorant el 90è aniversari del primer partit radiat, que va ser un partit contra l’Espanyol del Campionat de Catalunya que es va jugar a Sarrià el 13 de novembre del 1927 i que va oferir Ràdio Barcelona. Des d’aquell dia, es va iniciar una relació entre aquest mitjà de comunicació i el Club que perdura avui en dia.

Entre altres continguts, la revista també recull l’estudi de marca que situa el Barça com la preferida al món pel seu estil, els jugadors que té i els seus valors, i una entrevista amb el publicista i excandidat Lluís Bassat per valorar els resultats d’aquest estudi; una entrevista al nou fitxatge de l’handbol, Aron Pálmarsson, i un reportatge sobre les mamis culeres, el grup de mares dels nens de la secció de l’hoquei herba que va guanyar el premi Eldelmira Calvetó.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut