Segon Torneig de Bàsquet per a socis joves

Segon Torneig de Bàsquet per a socis joves

Inscripcions a l’OAB per a socis, o fills de socis, nascuts entre el 2004 i el 2010 per participar en aquesta competició de la modalitat 3x3

El dimecres 27 de desembre, el FC Barcelona organitza la segona edició del Torneig de Bàsquet per a socis, destinats a joves de 7 a 13 anys, nascuts entre el 2004 i el 2010, que siguin socis del Barça o que acreditin que algun dels seus pares o tutors són socis.

El torneig, inclòs dintre de les activitats de Nadal organitzades pel Club, serà una competició de la modalitat 3x3 i es disputarà al Palau Blaugrana entre les 09.00 h i les 15.00 h del dimecres 27 de desembre.

Inscripcions a l'OAB

Les inscripcions s’han d’efectuar presencialment a les dependències de l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB), a l’accés 14 del Camp Nou. Les inscripcions es poden fer de manera individual i si alguns dels joves volen jugar en un mateix equip cal informar-ho en el moment de la inscripció. Per a aquells que s’apuntin individualment, l’organització anirà designant els equips de tres jugadors per participar en el torneig.

Al final d'aquesta informació trobareu el document que podreu imprimir i omplir, per portar-lo a l'OAB en el moment de la inscripció.

Aquest Torneig de Bàsquet, dirigit als joves socis del Club, té places limitades, que seran atorgades per ordre d’inscripció.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut