Alta de soci del TR3SC amb descompte per als socis blaugrana

Alta de soci del TR3SC amb descompte per als socis blaugrana

Tota la cultura amb el carnet del TR3SC. Fes-te soci del TR3SC o regala el carnet per només 20€ a l’any

Què és el club TR3SC?

Una comunitat de 47.000 amants de la cultura. Et proposen activitats que només pots fer amb el TR3SC i t’ajuden a trobar els espectacles i propostes que saben que t’agraden, sempre al millor preu. Estàs al dia de tot el que passa als escenaris del país. Coneixes altres persones amb qui comparteixes l’afició per la cultura.

Quins avantatges té ser soci del TR3SC?

Tens accés a propostes exclusives i gratuïtes arreu del país. Pots interactuar amb tota la comunitat i pagar menys per les entrades de teatre, cinema, concerts, museus… I et proposen plans singulars com preestrenes de pel·lícules, funcions especials de teatre, maridatges de vins, presentacions de llibres, visites a espais únics, escapades culturals i moltes altres propostes!

Quant et costa fer-te'n soci?

Molt poc. Te’n pots fer soci des de només 20€ a l’any amb la modalitat BASIC o 40€ a l’any la modalitat PREMIUM. La diferència entre les dues quotes és que la PREMIUM inclou unes invitacions per consumir durant tot l’any del carnet (consulta l’apartat Regal Club) i la REVISTA TR3SC en format imprès. A més, en les dues modalitats el carnet és vàlid per a tu i per a l’acompanyant que triïs.

Com pots conèixer les propostes TR3SC?

A través del web del TR3SC www.tresc.cat, els butlletins electrònics diaris, la revista bimestral i les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram.

Com et pots donar d'alta al club TR3SC?

Només has de clicar a l'enllaç que apareix a sota d'aquest text, posar el teu codi promocional (FCB) i omplir les teves dades. Aleshores, comença a buscar temps, perquè amb el club TR3SC no pararàs per casa!
Codi de descompte: FCB

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut