Joves i sobradament preparats

Joves i sobradament preparats

Us presentem els dotze jugadors dels B dels Esports Professionals participen d’entrenaments i partits dels primers equips

Combinen entrenaments amb el B i amb el primer equip de les seves disciplines esportives. Juguen amb els segons equips de la seva secció i també entren a les convocatòries del primer equip, són joves i estan preparats i s’han trobat a La Masia per intercanviar experiències i mostrar el futur que puja des de les categories de formació dels Esports Professionals del FC Barcelona.

El futur és seu

Aquest 12 jugadors viuen una doble realitat en la seva tasca esportiva. En primer lloc i com a base del seu desenvolupament esportiu, juguen i entrenen amb el segon equip i a més a més també s’entrenen, viatgen i juguen amb el primer equip del seu esport.

Aquest esforç mereix un reconeixement ja que competeixen al màxim amb els equips B i a la vegada creixen enfrontant-se als millors jugadors quan toca entrenar i jugar amb el primer equip. Aquesta dualitat és clau per poder créixer i donar el salt a les màximes categories.

L’ACB els espera

Sergi Martínez, Automane Diagne, Pol Figueras i Aleix Font són els joves del Barça Lassa B de bàsquet que participen en entrenaments i convocatòries de l’equip entrenat per Sito Alonso.

Sorgits de la categories de formació del bàsquet blaugrana, acompanyen a altres joves com Rodions Kurucs i Marc García, que ja formen part de la dinàmica del primer equip, en el camí de la formació per esdevenir jugadors d’ACB.

De Roi Sánchez a Xavi Pascual

Tres són els homes que juguen amb el B d’handbol, sota les ordres de Roi Sánchez, i també ho fan, quan se’ls requereix, a les ordres de Xavi Pascual. Pere Vaqué, Pau Oliveras i Iosef Buzle són els joves treballen a les ordres del dos tècnics.

La prolífica cantera de l’handbol blaugrana té jugadors sorgits de la pedrera com Tomás, Pérez de Vargas, Viran, Valero Rivera i Ariño i a la vegada el jove Aleix Gómez ja forma part de la dinàmica del primer equips. Uns exemples on emmirallar-se per Vaqué, Oliveras i Buzle

De la Ciutat Esportiva al Palau Blaugrana

Un porter, Miquel Feixas i un tanca, com és Xavi Cols, són els joves del Barça Lassa B de futbol sala que també participen a la dinàmica del primer equip de la secció. Ells dos segueixen els passos d’altres joves jugadors sorgits de les categories inferiors del futbol sala blaugrana.

Amb el mirall d’homes com Marc Tolrà, Roger Serrano i Joselito, Feixas i Cols són cridats a seguir en aquesta etapa de la seva formació.

El futur sobre rodes

Alex Joseph, Pablo Nájera i Xavi Arcas són els tres jugadors del filial de l’hoquei patins blaugrana que solen ser a disposició d’Edu Castro, entrenador del primer equip del Barça Lassa.

També al llarg de la primera part de la temporada, Antonio Miguélez, Aleix Borregán i Marc González van jugar la Lliga Catalana amb el primer equip. Tots plegats formen part de l’aposta de l’hoquei patins per nodrir, en un futur, el primer equip de jugadors del formatiu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut