El president Josep Maria Bartomeu rep un exemplar del llibre 'La meva vida en un clic’, d'Horaci Seguí

El president Josep Maria Bartomeu rep un exemplar del llibre 'La meva vida en un clic’, d'Horaci Seguí

La Llotja President Suñol també ha comptat amb la presència de la futbolista nord-americana Alex Morgan i els actors Ryu Jun-Yeol, Monica Pérez i Jordi Rios, entre altres

La Llotja President Suñol del Camp Nou ha rebut aquest diumenge a la nit, coincidint amb el partit de Lliga entre el Barça i el RC Deportivo, la visita del fotògraf Horaci Seguí, que ha lliurat al president Josep Maria Bartomeu un exemplar del llibre 'La meva vida en un clic', presentat aquest dijous a la Sala Berlín del Camp Nou.

Horaci Seguí, nascut el 5 d'abril del 1930, va ser pioner de la fotografia d'espectacles a finals de la dècada dels anys 50 i és un referent del fotoperiodisme esportiu del nostre país. Tot i la seva extensa producció fotogràfica en altres àmbits, el seu nom ha estat sempre vinculat al FC Barcelona per la relació que va tenir amb el Club durant gairebé 40 anys.

'La meva vida en un clic’, editat per l’editorial Base, és un recorregut per la vida d’aquest fotoperiodista a través de gairebé 150 fotografies, algunes de les quals inèdites. A l’obra es poden veure algunes de les moltes personalitats que han passat per la càmera de l’Horacio Seguí, com ara els cantants Joan Manuel Serrat, Salvattore Adamo, Charles Aznavour i Núria Feliu, i els futbolistes Kubala, Pelé i Johan Cruyff, entre moltes altres.

El FC Barcelona va adquirir el subfons del fotògraf Horacio Seguí l’any 2006, que recull la història del FC Barcelona en imatges des de l’any 1963 fins al 2003 i que està dipositat al Centre de Documentació i Estudis del Club. Durant aquest temps va arribar a acumular al voltant de 250.000 fotografies de temàtica blaugrana. Les seves imatges han estat publicades en nombroses publicacions en sèrie i monografies, entre les quals destaquen la ‘Revista Barça’ i la ‘Revista Barcelonista’.

Representació internacional

Entre els altres actes que s’han celebrat a la Llotja President Suñol també han tingut lloc les salutacions del president Josep Maria Bartomeu a la davantera nord-americana Alex Morgan, que actualment juga a l’Orlando Pride de la National Women’s Soccer League i a la selecció dels Estats Units, i a l’actor sud-coreà Ryu Jun-Yeol, conegut especialment pels seus papers a les sèries locals ‘Reply’ 1988 i ‘Lucky Romance’, així com la pel·lícula ‘Socialphobia’. La seva carrera com a actor li ha valgut més de 10 premis de cinema coreans.

També han presenciat el partit des de la Llotja els actors Monica Perez i Jordi Rios, que des del 21 de desembre fins al 28 de gener de 2018 representaran la comèdia ‘MC Guffin’ al Teatre Aquitània de Barcelona.

Suport a La Marató de TV3

Minuts abans de l’inici del partit davant el RC Deportivo el Club ha mostrat el seu suport a La Marató de TV3. Els onze jugadors escollits per l’entrenador Ernesto Valverde han posat a la fotografia inicial amb pancartes d’activitat solidària, que enguany celebra la seva 26a edició i està dedicada a la investigació de les malalties infeccioses.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut