El Barça Lassa busca tancar l’any amb victòria a Son Moix

El Barça Lassa busca tancar l’any amb victòria a Son Moix

Els blaugrana són l’únic equip que ha guanyat aquesta temporada a Palma en partit dels vuitens de final de Copa i volen repetir davant d’un rival que es manté invicte a casa a la lliga (20h, en directe per IB3 i web Esport3)

Últim partit de l’any per al Barça Lassa a Son Moix, una de les pistes més complicades de la lliga. El Palma Futsal es manté invicte a la lliga a casa aquesta temporada, amb un balanç de 5 victòries i 2 empats. Però el Barça Lassa ja va profanar el temple balear en els vuitens de final de la Copa del Rei el passat mes d’octubre (0-2) i necessita repetir victòria per mantenir el pols amb Movistar Inter pel liderat de la classificació.

Moltes baixes

Serà un partit marcat per les baixes. El Barça Lassa segueix sense poder comptar ni amb Aicardo, ni amb Roger ni amb Esquerdinha, mentre que a les files del Palma Futsal tampoc podran jugar ni Lolo, ni Éder, ni Favero, ni Chicho. Els dos equips també arriben al partit amb dinàmiques oposades: el Palma Futsal fa quatre jornades que no guanya, i el Barça Lassa arriba després d’encadenar dues golejades contra el Gran Canària (9-2) i l’Aspil (6-1).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut