Voltregà – Barça Lassa: L’últim repte del 2017!

Voltregà – Barça Lassa: L’últim repte del 2017!

(16.00 hores, Esport3) L’equip blaugrana afronta el darrer partit de l’any visitant la pista on va assolir l’última Supercopa d’Espanya

Els mesos avancen i, acumulant partit rere partit, s’arriba a les portes de les festes nadalenques amb la intenció d’aconseguir la dotzena victòria a l’OK Lliga 2017/18. Les victòries del mes de setembre contra el Voltregà a la Lliga Catalana (9-5) i a la final de la Supercopa d’Espanya (4-0) ja formen part del passat i, aquest dissabte (16.00 hores, Esport3), s’haurà de tornar a oferir una sòlida versió. “A la Supercopa vam fer un molt bon partit però segur que el Voltregà ha evolucionat”, ha afirmat Edu Castro.

Recordant el darrer títol guanyat a Sant Hipòlit de Voltregà, el tècnic blaugrana ha comentat que “hem d’intentar que el partit s’assembli a aquell, perquè vam fer una molt bona defensa i no vam patir en cap moment pel resultat”. “Hem de defensar molt bé i ser organitzats en atac, fent mal en primeres i segones opcions per evitar les seves transicions”, ha subratllat Castro, elogiant la capacitat de contraatac que té l’equip de Cesc Linares.

No podem deixar escapar cap punt perquè el Liceo està al capdavant de la classificació

Per preparar aquest duel, el Barça Lassa ha realitzat l’última setmana d’entrenaments de l’any, ja que l’equip tindrà descans fins el 2 de gener del 2018. “Hem treballat allò que creiem que és més necessari per aquest partit i tenim ganes d’acabar aquesta primera fase de la temporada, amb la consciència que no podem deixar escapar cap punt perquè el Liceo està al capdavant de la classificació”, ha comentat el tècnic, que ocuparà la baixa de Sergi Panadero amb la presència del jove Àlex Joseph.

El Voltregà es troba en desena posició i, a falta de dues jornades per acabar la primera volta, té l’obligació d’esgotar les seves opcions per arribar a la Copa del Rei. L’equip, liderat per les 14 dianes de Gerard Teixidó i per l’exblaugrana Blai Roca a la porteria, ha estat capaç de guanyar el Lleida i el Noia Freixenet però també ha caigut en els dos últims partits a casa contra el Palafrugell i l’Arenys de Munt. “Serà un partit molt complicat i ho haurem de donar tot”, ha dit Ignacio Alabart després d’haver estat cedit els dos últims cursos al Voltregà: “Estem en la bona línia però, a Sant Hipòlit, els partit sempre són complicats i tenen jugadors amb molta experiència i qualitat”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut