El berenar de Nadal de La Masia

El berenar de Nadal de La Masia

Els i les esportistes de La Masia s’han trobat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per realitzar el tradicional berenar de Nadal

Dimarts a tarda i en el pavelló de bàsquet de la Ciutat Esportiva Joan Gamper ha tingut lloc la trobada de tots aquells i aquelles que formen part de les categories de formació del FC Barcelona. Jugadors i jugadores de futbol, de bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei patins s’han trobat abans de Nadal per compartir una tarda d’amistat, barcelonisme, diversió i desitjar-se bones festes.

L’acte s’ha iniciat amb el parlament de Jordi Roura, secretari tècnic del futbol formatiu amateur, de Xavier Vilajoana, membre de la Junta Directiva del FC Barcelona i responsable del futbol formatiu amateur i de Joan Bladé, també membre de la directiva i responsable de les seccions de bàsquet i handbol.

A tots ells els han acompanyat Josep Ramon Vidal Abarca, Directiu responsable del futbol sala i l’hoquei patins i Maria Teixidor, Vicesecretaria de la Junta Directiva del Club.

En el pavelló també es trobaven els representants de les comissions esportives del Club , familiars dels jugadors i els executius i empleats del FC Barcelona que treballen en el dia a dia de les categories de formació.

El fi de festa l’ha posat la companyia ‘Planeta Impro’ que amb un estil que barreja els monòlegs i la improvisació han fet riure a grans i petits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut