Inaugurat l'Espai Nadal del Camp Nou

Inaugurat l'Espai Nadal del Camp Nou

El lliurament dels premis de la XIII Mostra de Nadales Blaugrana i l’encesa de llums han servit per obrir la zona d’activitats per als nens, que funcionarà del 22 de desembre al 5 de gener

Aquest vespre ha tingut lloc a l’esplanada del Camp Nou la inauguració de l’Espai Nadal i el lliurament dels premis als dibuixos escollits de la XIII Mostra de Nadales Blaugrana. Al llarg de les festes nadalenques, l’Espai Nadal estarà configurat per una sèrie d’activitats dirigides als més joves, que estarà obert de manera gratuïta per a tothom del 22 de desembre al 5 de gener (excepte el dia de Nadal i l’1 de gener).

La inauguració ha comptat amb la presència dels directius del FC Barcelona Maria Teixidor i Xavier Vilajoana, que han estat acompanyats per l’exjugador del primer equip de futbol, José Mari Bakero, i l’exjugador de bàsquet Nacho Solozábal. L’acte també ha comptat amb la participació de dues convidades especials, com han estat la il·lustradora i directora d’art Anna Llenas, que enguany ha estat l’encarregada d’escollir els dibuixos de la Mostra de Nadales premiats, i la compositora i cantant de música infantil Dàmaris Gelabert.

Tota la festa d’inauguració ha estat amenitzada per la música de la Banda Dixieland Royal Garden, que ha estat l’encarregada d’envoltar la instal·lació de música en directe.

Premis de la XIII Mostra de Nadales Blaugrana

Després d’unes paraules de salutació i benvinguda de Maria Teixidor, en què s’ha animat els més joves a gaudir de la màgia que sorgeix de la unió del Barça i el Nadal en aquest espai del Camp Nou, s’ha desenvolupat en primer lloc el lliurament de premis de la XIII Mostra de Nadales Blaugrana, dirigida als joves socis d’entre 3 i 15 anys.

En l’edició d’aquest any s’han presentat 1.250 dibuixos que han quedat exposats en aquest Espai Nadal, entre els quals es troba la nadala guanyadora amb què es desitjaran unes bones festes a tots els joves socis del Club. El guanyador d’aquesta tretzena Mostra de Nadales Blaugrana ha estat la nena de 4 anys Alba Vilar Masip, de Barcelona.

Un cop celebrat el lliurament de premis de la Mostra ha tingut lloc l’acte inaugural de l’Espai Nadal, que ha culminat a la zona de les activitats amb la tradicional encesa de llums i una xocolatada popular per a tots els assistents.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut