Reus Deportiu - FC Barcelona B: Insistència sense premi (2-1)

Reus Deportiu - FC Barcelona B: Insistència sense premi (2-1)

Els blaugranes han estat incisius de cara a porteria rival, però no han pogut executar les diverses rematades, que haurien evitat l’ensopegada

Derrota blaugrana per 2-1 davant el Reus Deportiu. El pes ofensiu del partit ha estat per a l’elenc de Gerard López, però el Reus Deportiu ha aprofitat les poques ocasions que ha tingut. Aleñá, que ha portat el pes del joc culer, i Arnaiz, autor del gol, han estat dos dels homes més destacats. De Galarreta també ha intentat perforar la porteria rival, però sense premi. Els punts s’han tornat a escapar a la segona meitat per als barcelonistes.

Ocasions blaugrana, però amb empat

L’electrònic del derbi català ha estat igualat a la primera meitat. Els homes de Gerard López han sortit amb molta més empenta sobre el verd del Municipal de Reus i han gaudit de les primeres ocasions de gol. Aleñá, De Galarreta i Marc Cardona han intentat obrir el marcador amb xuts des de fora de l’àrea, però la pilota no ha arribat al fons de la xarxa. Ha estat un monòleg culer d’aproximacions, però sense fortuna en la definició.

Els últims cinc minuts del primer període han estat frenètics i s’han vist dos gols, un per a cada equip. Tot i que semblava que el Barça B s’avançaria al marcador, no ha estat així. Ara bé, el gol del Reus, de David Haro, no ha fet decaure el ritme ofensiu dels culers. Al contrari, perquè una rematada de Fali ha estat el preludi del gol de penal d’Arnaiz, solament un minut després d’encaixar el primer. L’extrem esquerre blaugrana continua amb el seu olfacte golejador, i després de marcar en el partit de Copa del Rei del primer equip contra el Múrcia ha repetit a la Segona Divisió B, on ha fet quatre gols. 

La segona meitat torna a decidir

Els homes de Gerard López no han sortit del túnel de vestidors amb la inspiració ofensiva que han tingut al primer període. El perill atacant s’ha traslladat al conjunt local, que no ho ha desaprofitat. En la tercera ocasió consecutiva de gol de què ha gaudit el Reus s’ha desfet l’empat. A partir d’aquest moment, el pes ofensiu ha tornat al conjunt blaugrana. L’elenc culer ha intentant capgirar el marcador des de la possessió de l’esfèric, però el Reus ha intentat fer mal a la contra i ha pogut ampliar l’avantatge.

El pes del matx l’han portat les botes blaugrana i, especialment, les d’Aleñá. No només ha portat el pes del joc, sinó que també ha estat a un pas de situar la igualada al marcador. L’escomesa dels culers no ha tingut èxit i s’ha materialitzat la setena derrota de la temporada a la Segona Divisió A

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut