La llista per rebre el Celta

La llista per rebre el Celta

Valverde ha fet pública la convocatòria dels jugadors que s’enfrontaran aquest dissabte al conjunt gallec en el partit corresponent a la 14a jornada de Lliga

Ernesto Valverde ha fet pública la llista dels 18 convocats que s’enfrontaran aquest dissabte al Celta al Camp Nou (13 hores, beIN LaLiga). El tècnic blaugrana va recuperant efectius de cara al tram final de l’any. I si aquest dimarts Sergi Roberto va rebre l’alta, qui l’ha rebuda aquest divendres ha estat André Gomes, que s’ha recuperat de la lesió que es va fer després del partit davant l’Olympiacos al bíceps femoral de la cuixa dreta. Amb qui no podrà comptar Valverde serà amb els encara lesionats Arda, Dembélé, Rafinha i Mascherano, mentre que tampoc ho faran per decisió tècnica Semedo i Deulofeu.

Així doncs, aquesta és la llista dels 18 convocats: Ter Stegen, Cillessen, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis, A. Iniesta, Suárez, Messi, Paulinho, Alcácer, J. Alba, Digne, S. Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Umtiti i Vermaelen.

Última sessió per preparar el duel del Celta

Abans de fer pública la convocatòria, el FC Barcelona s’ha exercitat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per preparar l’última sessió abans de rebre aquest dissabte al Celta de Vigo. Ho farà en un horari poc habitual però molt atractiu per al públic. A les 13 hores. Ernesto Valverde ha dirigit la sessió amb els jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva. Una sessió en la qual també hi ha participat Jokin Ezkieta, del Barça B.

Abans de l’entrenament els jugadors Ter Stegen, Piqué, Rakitic, Sergio, Iniesta, Suárez, Messi, Dembélé, Mascherano, Jordi Alba i Umtiti han realitzat un control antidopatge de la UEFA.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut