Samuel Umtiti, vuit setmanes de baixa

Samuel Umtiti, vuit setmanes de baixa

El central francès s’ha lesionat a la segona meitat del partit davant el Celta mentre perseguia Iago Aspas en l’acció del segon gol celeste

L’empat del Barça davant el Celta ha deixat una mala notícia en forma de lesió. Perquè les proves realitzades han confirmat que el jugador del primer equip Samuel Umtiti té una lesió al bíceps femoral de la cuixa dreta i el temps aproximat de baixa és de vuit setmanes.

El central francès ha patit la lesió al minut 70 en la persecució d’una cursa a Iago Aspas que ha acabat amb el segon gol del Celta. El central francès, doncs, es perdrà el que queda d’any i el mes de gener del següent. El francès ha disputat fins al moment 20 partits aquesta temporada, 13 dels quals a la Lliga, cinc a la Lliga de Campions i dos a la Supercopa d’Espanya.

Valverde doncs haurà d’afrontar aquestes setmanes sense el ‘23’ blaugrana. Cal recordar que el tècnic culer tampoc pot comptar amb Javier Mascherano a l’eix de la defensa que s’està recuperant d’un trencament fibril·lar al bíceps femoral de la cama dreta. Una lesió que va patir durant l’amistós amb l’Argentina davant Nigèria en l’anterior aturada de compromisos per seleccions. Així doncs, de moment, Piqué i Vermaelen són els centrals en condicions per afrontar aquest tram final d’any. De fet, el central belga encadena tres partits jugant de manera consecutiva i a un bon nivell.

A més, Valverde ja ha destacat en més d’una ocasió que es fixa en el filial per cobrir les necessitats que tingui el primer equip. I ja ho va demostrar convocant a David Costas per al partit de Mestalla quan Piqué estava sancionat. Tot i aquest contratemps, però, Valverde ha tingut la bona notícia aquesta setmana de les altes de Sergi Roberto i André Gomes que s’han recuperat de les seves respectives lesions. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut