Femení - Reial Betis: Tarda de gols al Mini (6-1)

Femení - Reial Betis: Tarda de gols al Mini (6-1)

Les barcelonistes golegen el Betis en un frenesí ofensiu i continuen sumant

Les jugadores de Fran Sánchez han aconseguit un gran triomf contra el Reial Betis en un gran desplegament de joc ofensiu del conjunt barcelonista. Les blaugranes s'han imposat des del primer minut i han mantingut un joc ambiciós que l'equip andalús no ha sabut contrarestar. Martens i Bàrbara, molt actives durant tot el partit, han portat la batuta de la trobada. Els gols de Andonova, Bàrbara (2), Duggan (2) i Marta Torrejón han decantat el resultat a favor de les blaugranes.

Joc ofensiu des de l'inici

A la primera part l'equip blaugrana ha realitzat una gran exhibició ofensiva, que ha desbordat les defensores del Betis un cop i un altre, cosa que ha demostrat que la derrota de la jornada passada va ser un complet accident. Des del xiulet inicial, les noies de Fran Sánchez s'han bolcat a la porteria visitant. Ja al minut 5 Andonova connectava un gran xut després de rebre de Bàrbara i perforava l'arc bètic. En aquests primers minuts, Martens, per la seva banda, ha realitzat diverses internades de perill que no ha pogut transformar en gol. Sí que ho faria Bàrbara després de recollir una bona centrada de Melanie i empènyer a la xarxa (min 21).

Martens continuava intentant-ho per la seva banda sense sort, mentre les seves companyes transformaven en gol les seves ocasions. Bàrbara, de nou, ha marcat el tercer després d'una gran acció individual en què ha deixat enrere tres rivals (min 38). Duggan tancaria la golejada en aquesta primera meitat en acabar una bona passada d'Andonova, molt activa als últims metres (min 42).

A la sortida de vestidors el guió ha estat el mateix. Tan sols set minuts després de la represa, Duggan tornava a marcar després d'una gran passada a l'espai de Bàrbara que la davantera anglesa finalitzaria amb gran classe (min 53). Tot just cinc minuts després Marta superaria la portera verd-i-blanca després de controlar una pilota provinent d'un córner (min 57).

Després del sisè gol blaugrana, l'equip visitant ha avançat línies buscant sorprendre un Barça que no ha aixecat el peu de l'accelerador en cap moment. Així ha arribat el gol bètic, amb una gran passada entre línies que Andrea, davantera de l'equip andalús, ha sabut definir bé per superar una Paños que no ha tingut gaire feina (min 67). El gol verd-i-blanc seria l'últim a pujar al marcador.

Els minuts finals han tingut un ritme més calmat i les barcelonistes han aconseguit tornar al camí del triomf. Dimecres que ve les culers visitaran l'altre equip de la ciutat sevillana, el Sevilla.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut