Ernesto Valverde: “Unzué és un estudiós i el duel serà perillós”

Ernesto Valverde: “Unzué és un estudiós i el duel serà perillós”

“El Celta ha aconseguit bons resultats els últims anys contra el Barça i és un indicatiu que ens mostra que haurem de vigilar”, ha destacat el tècnic blaugrana en la roda de premsa prèvia al duel

El FC Barcelona rep aquest dissabte la visita del Celta de Vigo, un dels equips que ha aconseguit puntuar més vegades contra el barcelonistes els últims anys (13 hores, beIN Laliga). Aquest cop, però, el tècnic serà Juan Carlos Unzué, l’exsegon tècnic del Barça els últims tres anys que coneix bé la casa i aquest equip: “Unzué és un estudiós i el fet que conegui tan bé l’equip fa que el duel sigui perillós. Al final quan jugues contra el Barça et planteges de quina manera pots jugar diferent, ho conec bé perquè jo he estat rival del Barça”, ha reconegut Ernesto Valverde durant la roda de premsa prèvia al duel. I ha afegit: “El fet que tingui un coneixement intern de l’equip fa que sigui una avantatge per ells i una desavantatge per a nosaltres que haurem de contrarestar”.

"El Celta ha aconseguit bons resultats els últims anys contra el Barça i haurem de vigilar"

A més, el Celta ha posat les coses difícils els últims anys. Un fet que tampoc passa desapercebut per al Txingurri: “Ho tenim en compte, sabem que el Celta ha aconseguit bons resultats els últims anys contra nosaltres i tot i que els precedents no serveixen de molt, sí que tenen un clar indicatiu que ens mostra que haurem de vigilar”, ha alertat Valverde alhora que ha respòs per altres temes que tot seguit repassem:

Estil de joc del Celta

El fet que Unzué sigui el seu entrenador fa que tinguin una forma de jugar molt clara, que volen ser protagonistes del joc i també ho voldran ser al Camp Nou. Amb Unzué vaig coincidir el 1988, ens hem enfrontat molts cops, és una gran persona i li desitjo que tot li vagi molt bé”.

Deulofeu

El fet que no estigui a la llista és perquè tenim una llista àmplia de jugadors i a vegades entre uns i surten d’altres. Deulofeu té una insistència manifesta d’intentar desequilibrar amb el seu joc i ser decisiu en el joc d’atac.

Dembélé i Rafinha

“La seva evolució va molt bé. Pensem que podrà estar aviat, però no correrem cap risc tenint en compte el temps que porta lesionat. En principi, no comptàvem amb ell fins després de Nadal, però veurem com està els propers dies i quan es pot reincorporar amb el grup”.

Sobre Rafinha ha explicat: “Pensem que també hem d’anar amb cura, i de moment, es troba bé i té ganes d’incorporar-se.

Objectius finals d’any

“De moment hem complert un d’ells que és classificar-nos com a primers de grups per als vuitens de la Lliga de Campions i també som als vuitens de la Copa del Rei. A la Lliga anem bé i estem contents, però en aquest esport no et pots aturar a mirar un paisatge i mirar que bé que estàs, perquè no tens ni un minut de respiració”.

Connexió Messi-Jordi Alba

Són dos jugadors que se sincronitzen bé. Alba entra molt bé a l’espai, que sap que pot trencar la defensa amb la seva velocitat i després Messi té una visió perifèrica fora del normal que ho controlat tot. Es busquen entre ells i ens aprofitem d’això. És una de les nostres fortaleses.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut