El Barça Innovation Hub impulsarà un Màster en Fisioteràpia amb Blanquerna-URL

El Barça Innovation Hub impulsarà un Màster en Fisioteràpia amb Blanquerna-URL

Aquesta titulació serà única en el món acadèmic perquè estarà basada en els coneixements i protocols de treball dels equips del FC Barcelona

Aquest dimecres s’ha signat un acord de col·laboració entre el FC BarcelonaBlanquerna-Universitat Ramon Llull que permetrà impulsar, en el marc del Barça Innovation Hub, un innovador màster en fisioteràpia que basarà els seus continguts en el treball que realitza el FC Barcelona en aquest àmbit.

El seu nom serà Màster Universitari en Fisioteràpia dels Esports d’Equip i competirà a escala internacional amb altres estudis sobre aquesta temàtica, després que durant els cursos 2016/17 i 2017/18 l’hagin realitzat, de manera exclusiva, els fisioterapeutes del FC Barcelona.

L’objectiu és formar fisioterapeutes experts  en  la gestió, prevenció, emergència, recuperació i readaptació de les lesions esportives, així com preparar professionals amb altes capacitats per desenvolupar i aplicar el coneixement científic a la realitat dels esports d’equip. El seu cicle acadèmic serà de l’octubre del 2018 fins al juliol del 2019 i s’impartirà presencialment al Campus Blanquerna-URL i a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Durant les properes setmanes l’equip del Barça Innovation Hub i de la Universiat Ramon Llull treballaran en l’estructura docent, els continguts i la selecció del professorat. Tots els detalls es dissenyaran respectant els estàndards de qualitat del FC Barcelona i comptant amb els professionals de l’àrea de rendiment esportiu de la casa, que també impartiran algunes de les assignatures.

L’entesa per impulsar aquests nous estudis s’ha formalitzat a les oficines del Club amb la presència de Josep Maria Bartomeu, president del FC Barcelona; d’Òscar Grau, CEO del FC Barcelona; Andreu Ibarz, director general de la Fundació Blanquerna; Concepció Mestres, degana de la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna; Montserrat Queralt, gerent de la Fundació Blanquerna, i el Dr. Albert Puig-Diví, vicedegà de Graus de la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna i co-director del Màster Universitari en Fisioteràpia dels Esports d'Equip.

Amb aquest nou acord, el Barça Innovation Hub amplia la seva oferta educativa amb l’objectiu que el FC Barcelona pugui ajudar a transformar el món a través de l'excel·lència esportiva i mitjançant el coneixement i la innovació. És per això que aquesta àrea està en contínua gestació de nous productes i serveis gràcies als quals es puguin beneficiar els esportistes del Club, els socis, els aficionats i la societat en general.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut