El mes de gener en clau blaugrana

El mes de gener en clau blaugrana

Els blaugranes ja coneixen els horaris dels duels de les properes setmanes en un mes que definirà el futur dels de Valverde en la Lliga i la Copa del Rei

El FC Barcelona afronta un inici d’any amb enfrontaments exigents en la Lliga i la Copa del Rei. Així doncs, suposarà un mes clau per al futur dels blaugranes en ambdues competicions. Els homes d’Ernesto Valverde tenen confirmats sis partits per als propers dies, però en cas d’avançar rondes en la Copa del Rei el nombre de duels podria augmentar fins a un màxim de nou. Així doncs, un inici d’any apassionant per un grup que vol guanyar tots els títols.

El Barça iniciarà el 2018 visitant el sempre complicat camp del Celta. Balaídos serà la primera proba de foc dels blaugranes el 4 de gener (19.00 hores) en el partit d’anada dels vuitens de final de la Copa del Rei. Tres dies més tard, els barcelonistes tindran el primer partit de la competició domèstica de l’any al Camp Nou (16.15 hores). El rival serà el Llevant i completarà una setmana intensa.  

El duel de tornada dels vuitens de la Copa del Rei marcarà la segona setmana de gener en un partit que es disputarà a l’Estadi i definirà quin dels dos equips avança als quarts de final el dijous 11 (21.30 hores). En Lliga el partit a Anoeta contra la Reial Societat, sempre complicat per als barcelonistes, tancarà la setmana el diumenge 14 de gener (20.45 hores).

La setmana següent dependrà del que passi en l’eliminatòria de Copa entre barcelonistes i gallecs. Si el FC Barcelona supera l’eliminatòria contra el Celta aquesta setmana disputarà el duel d’anada de quarts de final. I si no, els blaugranes només tindran partit de Lliga i visitaran el Betis (20.45 hores) en el duel corresponent a la jornada 20. Un enfrontament que suposarà el primer partit de la segona volta en la competició domèstica.

El darrer compromís dels blaugranes en Lliga en aquest mes de gener serà al Camp Nou contra l’Alabès el diumenge 28 de gener (20.45 hores). Un enfrontament que podria precedir el partit d'anada de les semifinals de la Copa del Rei en el cas que els barcelonistes superessin la ronda de quarts de final del torneig del KO. Així doncs, els blaugranes podrien arribar a disputar nou partits en menys d’un mes. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut