Andrés Iniesta:

Andrés Iniesta: "Un Clàssic sempre és diferent i especial"

El capità blaugrana ha repassat l'actualitat del conjunt culer, assegurant que "intentarem dominar el partit i ser eficaços per fer un pas més cap als nostres objectius"

Andrés Iniesta ha repassat l'actualitat blaugrana abans del Clàssic, on culers i madridistes es veuran les cares al Santiago Bernabéu en el partit corresponent a la 17a jornada de Lliga. El capità blaugrana ha explicat: "Un clàssic no s'assembla en res a qualsevol partit, és diferent i tot es magnifica. Tot té més importància i ho vivim com un partit especial". A més, Iniesta ha afegit que "intentarem fer un pas més en el nostre objectiu de poder guanyar la Lliga, fer una bona feina, dominar el partit i ser eficaços".

El capità culer ha expressat també: "Les coses s'estan fent bé, amb la motivació i el repte de seguir creixent per al que ve". Quant als seus millors records davant el Reial Madrid, Iniesta destaca "partits que vaig viure de forma directa com el 2-6". A més, pel que fa als seus desitjos per al nou any, Iniesta explica: "A nivell personal demano salut, que em respectin les lesions, i a nivell col·lectiu poder aixecar tots els títols possibles".

Finalment, el '8' blaugrana ha explicat també sobre els clàssics que "són partits que s'intenta que siguin el més normals possibles, però són duels diferents". "Ho notes al carrer, a la gent, es viuen de manera diferent i fins que no ho vius no ets conscient d'això", ha afegit. "Veus l'ambient, el partit en si, l'afició... t'adones de la magnitud", ha conclòs Andrés Iniesta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut