Lionel Messi i Luis Suárez: sis Botes d’Or a la Ciutat Esportiva

Lionel Messi i Luis Suárez: sis Botes d’Or a la Ciutat Esportiva

Lionel Messi i Luis Suárez, guanyadors de sis Botes d'Or posen junts a la Ciutat Esportiva en una fotografia feta expressament per al nou número de la REVISTA Barça

Hi ha fotos que només es poden fer a Can Barça i aquesta és una d'elles. Lionel Messi i Luis Suárez posen junts a la Ciutat Esportiva en una fotografia feta expressament per al nou número de la REVISTA BARÇA. Tots dos sumen sis Botes d'Or i el FC Barcelona és l'únic equip del món que pot presumir de reunir-ne tantes a la seva plantilla.

I com es va fer aquesta foto tan especial?

El Leo i el Luis es van treure els guants i els tapaboques per protegir el coll del fred, i es van posar a les ordres del fotògraf. Es notava que als dos amics els feia il·lusió compartir una imatge que ja han deixat clar que volen guardar entre els seus records. Ells mateixos van portar les Botes d’Or originals de casa seva i el somriure va sortir sol. D’aquí a un temps, la rèplica de la quarta bota del Leo també lluirà al Museu del Barça.

Cinc amb el Barça, una amb el Liverpool

El que abans era un trident, ara és una dupla formada per dos amics, companys i veïns que comparteixen un trofeu que només està a l’abast dels millors golejadors del món. Leo Messi i Luis Suárez acumulen entre els dos sis Botes d’Or com a màxims realitzadors de les lligues europees. Quatre d’aquestes botes daurades pertanyen a Leo Messi, que les va aconseguir gràcies a gols marcats amb la samarreta del Barça, i dues són de l’uruguaià, que va arribar a Barcelona com a màxim golejador europeu de la temporada 2013/14 procedent del Liverpool, empatat amb Cristiano Ronaldo amb 31 gols. Messi i Cristiano estan empatats a Botes (quatre cadascun), però l’argentí és el jugador que l’ha aconseguit marcant el nombre de gols més gran en un curs: 50 dianes el 2011/12.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut